Δελτία τύπου

Με επιτυχία η δράση: «Μένουμε Ασφαλείς το Καλοκαίρι»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Δράση «Μένουμε Aσφαλείς το Καλοκαίρι», που πραγματοποιήθηκε από τις 22  έως και τις 27 Ιουλίου στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και την Μ.Κ.Ο Safe Water Sports.Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σε μία από τις ενημερωτικές ομιλίες συμμετείχε ενεργά  εκπρόσωπος της Safe Water Sports.

Οι εγγεγραμμένοι δημότες των Κ.Α.Π.Η συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις πραγματοποιηθείσες ενημερωτικές ομιλίες οι οποίες είχαν διαλεκτικό χαρακτήρα.
Παράλληλα έγινε διανομή ενημερωτικών εντύπων με χρήσιμες συμβουλές για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Η άμεση ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα για ενημέρωση με σκοπό την αποφυγή των πνιγμών  λόγω ελλιπούς ενημέρωσης, ήταν πραγματικά συγκινητική.

Η δράση αυτή υλοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά και σκοπός είναι να καθιερωθεί σε ετήσια βάση καθώς προτεραιότητα των αρμοδιοτήτων της αποτελεί η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και ειδικότερα η πρόληψη και προαγωγή της υγείας των δημοτών του Πειραιά.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button