Δελτία τύπου

Πασχαλινά δώρα στους σχολικούς τροχονόμους από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά

tsourekia-kai-lampades-stous-scholikous-trochonomousΤσουρέκια και λαμπάδες προσέφερε σήμερα η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου στους σχολικούς τροχονόμους, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης  στον ρόλο που επιτελούν για την ασφάλεια  των παιδιών των δημοτικών σχολείων.

Ta Πασχαλινά δώρα προσέφεραν ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, οι Αντιδήμαρχοι Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου  και  Δημήτρης Καρύδης, η Δημοτική Σύμβουλος Ελίνα Βερυκάκη, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Χατζηκώστας, Ευαγγελία Φερεντίνου, Ζωή Κεχαγιά και Σπύρος Αγγελιδάκης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δέσποινα Αρβανίτου και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Γεράσιμος Αγγελετάκης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

 

Η  Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, δήλωσε:

«Σήμερα τιμήσαμε με μια ελάχιστη προσφορά τους σχολικούς τροχονόμους, οι οποίοι επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο για την ασφάλεια των παιδιών του Πειραιά. Τους ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία και βέβαια ευχαριστούμε και τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πειραιά για το σημαντικό τους έργο».

Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης Δημήτρης Καρύδης, σημείωσε:

«Ανταλλάξαμε ευχές  με τους ανθρώπους που προσφέρουν κυρίως εθελοντικά στον δήμο μας, συμβάλλοντας στην ασφάλεια των μαθητών του Πειραιά. Μια ανεκτίμητη προσφορά κυρίως για τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας».

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα η Σχολική Επιτροπή και η Δημοτική μας Αρχή προσέφεραν πασχαλινά δώρα στους σχολικούς μας τροχονόμους, οι οποίοι αποτελούν πυλώνα στήριξης για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας και που χειμώνα – καλοκαίρι βρίσκονται στον δρόμο για την ασφάλειά τους».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button