Εξόφληση Παραβάσεων Κ.Ο.Κ.

Τα πρόστιμα των παραβάσεων Κ.Ο.Κ., που εκδίδονται από οποιαδήποτε αρχή (Δημοτική Αστυνομία, Τροχαία, Αστυνομικά Τμήματα, Άμεση Δράση, Λιμενικό), εξοφλούνται :

Για Νέου Τύπου Ηλεκτρονικές Κλήσεις

 1. Στο Ταμείο του Δήμου Πειραιά, με φυσική παρουσία.
 1. Μέσω web banking σε τράπεζα της επιλογής σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό RF που αναγράφεται στην κλήση.
 2.  Μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών του Δήμου στην ιστοσελίδα: https://easypaypiraeus.open1.eu/, επιλέγοντας “Πληρωμή Κλήσεων”

Για Παλίες Χειρόγραφες Κλήσεις

 1. Στο Ταμείο του Δήμου Πειραιά, με φυσική παρουσία.
 1. Στα ΕΛ.ΤΑ., εντός δύο μηνών από την ημερομηνία παράβασης (εφόσον υπάρχει το απόκομμα ταχυπληρωμής πίσω από την κλήση) και
 1. Ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας στο e-mail του Τμήματος Βεβαίωσης Παρανόμων Σταθμεύσεωντα κάτωθι :
   • Κλήση (σκαναρισμένη ή φωτογραφία),
   • Άδεια κυκλοφορίας του οχήματος (σκαναρισμένη ή φωτογραφία), ή
   •  Στοιχεία οδηγού (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ΑΦΜ, ΔΟΥ), στις περιπτώσεις που στην κλήση αναφέρονται τα στοιχεία του παραβάτη (ΣΕΣΟ) ή το όχημα είναι μισθωμένο.

    

   Η υπηρεσία, αφού παραλάβει ηλεκτρονικά τα παραπάνω, θα προβεί στην καταχώρηση της κλήσης και την έκδοση της ταυτότητας οφειλής, την οποία και θα σας αποστείλει στο e-mail επικοινωνίας σας.

   Η πληρωμή του προστίμου πρέπει να πραγματοποιείται μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της ημέρας που εκδίδεται η ταυτότητα οφειλής και στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος και η ημερομηνία παράβασης.

   Η επικοινωνία με το Τμήμα Βεβαίωσης Παρανόμων Σταθμεύσεων γίνεται στα τηλέφωνα 213-2022173 & 174 και στο e-mail :  klisiskok@piraeus.gov.gr

   Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση επικοινωνήστε με την  υπηρεσία.

    

   Ο Αντιδήμαρχος
   Προσόδων & Εμπορίου
   Γρηγόρης Π. Καψοκόλης

Back to top button