Δελτία τύπου

Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά και την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Η καθιερωμένη πλέον πασχαλινή δράση πραγματοποιήθηκε στα 7 Ειδικά Σχολεία της πόλης, σκορπίζοντας χαμόγελα στις μικρές μαθήτριες και στους μικρούς μαθητές της πόλης μας.

moralis-lampades500 λαμπάδες, 500 σοκολατένια αβγά και 500 τσουρέκια ήταν η προσφορά της ΚΟ.Δ.Ε.Π. στους μαθητές και τις μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων Πειραιά, που κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και του Πειραϊκού λαού ευρύτερα, οι οποίοι έχουν «αγκαλιάσει» τον θεσμό των Ειδικών Σχολείων.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π.  Γιάννης Βοϊδονικόλας επισκέφθηκαν το ΕΕΕΕΚ Πειραιά και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για Παιδιά με Αυτισμό, όπου προσέφεραν τα πασχαλινά δώρα στους μαθητές και στις μαθήτριες και συνομίλησαν με τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους συνεχάρησαν για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

voidonikolas-arvanitou-moralis-golfis-reppasΣτα Ειδικά Σχολεία παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ρέππας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νικήτας Γκόλφης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δέσποινα Αρβανίτου και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Γεράσιμος Αγγελετάκης.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

aggeletakis-arvanitou-moralis-voidonikolas«Επισκεφθήκαμε σήμερα το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για Παιδιά με Αυτισμό και το ΕΕΕΕΚ Πειραιά για να δώσουμε στα παιδιά πασχαλινά δώρα, λαμπάδες και τσουρέκια ενόψει του Πάσχα, με την πολύτιμη στήριξη της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και του Προέδρου της Γιάννη Βοϊδονικόλα. Ως  Δημοτική Αρχή έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μια ουσιαστική σχέση με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους. Επιθυμία μας είναι να είμαστε με κάθε ευκαιρία έμπρακτα κοντά τους και να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά, τα οποία είναι για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Τα Ειδικά Σχολεία επιτελούν πολύ σημαντικό ρόλο και στηρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίες αξίζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας.  Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους».

 

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας, δήλωσε:

voidonikolas«Για μία ακόμη χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά βρίσκεται αρωγός στο έργο που επιτελούν τα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, βάζοντας το μικρό της «λιθαράκι». Σήμερα βρεθήκαμε με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη στα Ειδικά Σχολεία της πόλης, για να μοιράσουμε τα παραδοσιακά πασχαλινά δώρα και να χαρίσουμε χαμόγελα στους μικρούς μαχητές της ζωής.

Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου, για ακόμη μια φορά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών των Ειδικών Σχολείων της πόλης μας και να τους ευχηθώ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Η διοίκηση και το προσωπικό της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά θα είμαστε πάντα δίπλα τους».

 

arvanitouΗ Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δέσποινα Αρβανίτου, ευχήθηκε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλό Πάσχα, σημειώνοντας ότι η Σχολική Επιτροπή θα είναι πάντα κοντά στα Ειδικά  Σχολεία.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button