Αποφάσεις Γ’ Δημοτικής Κοινότητας

01. Συζήτηση και λήψη απόφασης ή μη, για την έγκριση φύτευσης παρτεριού, μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου- Διαμαντή και Βείκου .

02. Συζήτηση και λήψη απόφασης ή μη, για την υλοτόμηση δέντρου (λεύκας) επί της οδού Γιαννοπούλου αρ.22 και την φύτευση άλλου δέντρου σε αντικατάσταση .

03. Συζήτηση και λήψη απόφασης ή μη, για τον επαναχρωματισμό, λόγω φθοράς των διαγραμμίσεων, των διαβάσεων πεζών, στην Λεωφ.Ειρήνης στο Νέο Φάληρο, καθώς και στις κάθετες σε αυτήν οδούς.

04. Παραχώρηση χώρου, στο κτίριο της ΄Γ Δημοτικής Κοινότητας Δ.Φαληρέως 5 και συγκεκριμένα την αίθουσα Συμβουλίων, στη Δ/νσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης –Τμήμα Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πειραιά, ορισμένες ώρες και ημέρες την εβδομάδα, για διεξαγωγή δωρεάν μαθημάτων στα πλαίσια του προγράμματος “Πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο”.

05. Λήψη απόφασης για την έγκριση, άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΡΒΑΖΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ 14, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ).

Back to top button