Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Εντυπωσίασε το μοναδικό αθλητικό event  «Piraeus Footvolley Stars 2024» στην πλατεία Κοραή

ziovaniΣτον αστερισμό του Footvolley και των κορυφαίων αθλητών των μεγάλων διοργανώσεων, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουλίου ο Πειραιάς στο πλαίσιο του «Piraeus Footvolley Stars 2024» μία πρωτοβουλία που έφερε την υπογραφή του Δήμου Πειραιά στην Πλατεία Κοραή.

Οι λάτρεις του αθλήματος  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά  σημαντικούς αθλητές του αθλήματος, όπως τον  Giovanni Silva de Oliveira,  τον  Luciano de Souza, τον  Leonardo de Jesus, τον Γκονζάλβες Ουέλιγκτον, τον  Ολυμπιονίκη του Τάε Κβο Ντο Μιχάλη Μουρούτσο, αλλά και τον τράπερ MC Daddy, οι οποίοι χάρισαν στο κοινό ένα μοναδικό υπερθέαμα.

 

mc-daddyΠαράλληλα με τους αγώνες, οι θεατές απήλαυσαν ένα  ξεχωριστό πρόγραμμα ψυχαγωγικών και αθλητικών δράσεων, όπως shows από Cheerleaders και τραγούδια από τον τράπερ MC Daddy ενώ αντιπροσωπεία της «Θύρα 7» βράβευσε τον Giovanni για τις μοναδικές στιγμές που χάρισε στον Ολυμπιακό.

 

 

mouroutsis-gemelosΣτο πλαίσιο του τουρνουά απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για τη συνολική του στήριξή στη διοργάνωση. Εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ο Νίκος Γέμελος βράβευσε τον  Giovanni και τον Μιχάλη Μουρούτσο, ενώ ο πρόεδρος της FootVolley Greece, Μαρτσέλο Ντα Κόστα βράβευσε τον  Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο.

 

vlachakos-marceloΣτη συνέχεια, από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης Δημήτρη Καρύδη βραβεύτηκαν  οι Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα και  Leonardo de Jesus, από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Δημήτρη Βλαχάκο, οι Luciano de Souza και Ντιέγκο, από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δόμησης και Γενικού Σχεδιασμού πόλης Δημήτρη Αράπη, οι  Μιχάλης Μουρούτσος και Prito. Επίσης, από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο  η πρωταθλήτρια του Ζιου Ζίτσου Αθανασία Ζαριώτη.

 

piraeus-tower-footvolleyΕντυπωσιακές ήταν οι εικόνες που εξέπεμψε ο Πύργος του Πειραιά, ο οποίος  φωταγωγήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης, σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την Piraeus Tower AE (DIMAND, EBRD, PRODEA Investments).

 

Οι τελικοί του Footvolley Stars, μεταδόθηκαν ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό ONE CHANNEL.

 

 Σημειώνεται ότι η άμμος του γηπέδου που είχε στηθεί στην πλατεία Κοραή και φιλοξένησε το Beach Volley και το Foot Volley, θα γεμίσει τα γήπεδα Beach Volley και Beach Soccer στην παραλία Βοτσαλάκια, οι εργασίες των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

moralis-mouroutsos-leonardo

«Μοναδικό θέαμα απολαύσαμε το Σάββατο και την Κυριακή στο Footvolley Stars στην πλατεία Κοραή, με σημαντικούς αθλητές, όπως ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ο Ολυμπιονίκης του Ταε Κβο Ντο, Μιχάλης Μουρούτσος,  να κάνουν τα «μαγικά» τους στην άμμο και να καταχειροκροτούνται από τους θεατές. Ξεχώρισε όπως ήταν φυσικό η παρουσία του Τζιοβάνι. Ο Βραζιλιάνος Θρύλος του Ολυμπιακού επέστρεψε στον Πειραιά και απέδειξε πως είναι ακόμα σε τρομερή φόρμα. Είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο κυρίως στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στους Πειραιώτες, αλλά και σε όλους τους Έλληνες. Κι αυτό γιατί συνδύαζε ποδοσφαιρικό ταλέντο και άψογο χαρακτήρα. Στόχος μας είναι να καθιερωθούν σημαντικά αθλητικά γεγονότα, ως θεσμοί και να γίνονται κάθε χρόνο στον Πειραιά. Είμαστε ικανοποιημένοι που οι Πειραιώτες «αγκάλιασαν» την αθλητική αυτή δράση, γεμίζοντας την πλατεία Κοραή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο, τον Μαρσέλο Ντα Κόστα για την καθοριστική του συμβολή στη διοργάνωση του Footvolley Stars, τον Giovanni, τον Luciano de Souza, τον Μιχάλη Μουρούτσο και όλους όσοι συνέβαλλαν στο ξεχωριστό αυτό αθλητικό γεγονός».

 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος, επεσήμανε:

gemelos«Στόχος μας είναι, τόσο οι δημότες του Πειραιά να γνωρίσουν καινούργια αθλήματα, όσο και οι αγώνες του Footvolley να γίνουν θεσμός στην πόλη και μέσα από αυτό ο κόσμος να έρθει σε επαφή με τους ζωντανούς θρύλους του Ολυμπιακού.

Για το «Piraeus Footvolley Stars 2024», χρησιμοποιήσαμε την ίδια άμμο που είχαμε και στο πρόσφατο τουρνουά του Beach Volley που διοργανώσαμε, ενώ θελήσαμε στο event αυτό να είναι κοντά μας και ο καλύτερος παίκτης του σπορ, ο Τζιοβάνι. Εξάλλου, οι σταρς είναι αυτοί που θα φέρουν τον κόσμο στον αθλητισμό αλλά και θα τους μυήσουν στα νέα αθλήματα».

 

giovaniΟ Giovanni Silva de Oliveira, δήλωσε: «Ο Πειραιάς ήταν το σπίτι μου για έξι περίπου χρόνια και νιώθω ξανά την αγάπη του κόσμου και χαίρομαι που συνάντησα πρόσωπα που γνωρίζω από το παρελθόν και έχω παίξει μαζί τους. Χαίρομαι για την βράβευσή μου από την Θύρα 7, είναι πολύ ευχάριστο για εμένα. Θέλω αν ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Γιάννη Μώραλη για τη δυνατότητα που μου έδωσε να είμαι στον Πειραιά, όπως και τον Μαρσέλο Ντα Κόστα για την πρόσκληση να έρθω στην Ελλάδα».

 

mouroutsos-giovaniΟ Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο Μιχάλης Μουρούτσος, από την πλευρά του τόνισε: «Το Footvolley Stars είναι μία πολύ μεγάλη γιορτή και γι αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πειραιά που αγκάλιασε αυτή την εκδήλωση. Σήμερα δεν έχει σημασία ποίος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει, αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο. Όλα τα αθλήματα έχουν την ίδια φιλοσοφία. Όταν υπάρχει μεθοδολογία, προγραμματισμός και θέληση ένας αθλητής μπορεί να εξελιχθεί παντού».

 

lucianoΟ Luciano de Souza, επεσήμανε: «Χαίρομαι που συνάντησα τον Giovanni μετά από τόσο καιρό που παίζουμε μαζί και είναι μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα και ειδικά στον Πειραιά. Δεν υπάρχει καλύτερο καλοκαιρινό αθλητικό event από αυτό».

 

 

 

epishmoiΣτο «Piraeus Footvolley Stars 2024», παρευρέθηκαν επίσης, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρος Τζεφεράκος,  οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Αβραμίδης, Δημήτρης Καρύδης καθώς και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Αράπης και Δημήτρης Βλαχάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Φωτιάδης, ο Πρόεδρος της Α΄ θμιας Σχολικής Επιτροπής Χρήστος Μακρής, Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης.

 

aponomh-epathlwn

kountouris

 

 

 

 

 

 

Χορηγός επικοινωνίας: in.gr

Χορηγοί: ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, CORONA,  SHOPFLIX, VANOS, ΧΑΛΚΙΑΣ, ADMIRAL, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ+NUTRITION, ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button