Δελτία τύπου

Νέες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας από τον Δήμο Πειραιά

Νέες ασφαλτοστρώσεις σε μικρούς και μεγάλους δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας ξεκίνησαν σήμερα, στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 4,3 εκ. ευρώ.

 

Η αρχή έγινε από την οδό «Μανούσου Κούνδουρου» στην Καστέλλα, όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αντώνης Μοραντζής.

 

Με την αποκατάσταση και αναβάθμιση των 30 δρόμων της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας ολοκληρώνεται το εν λόγω πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο από τον Δήμο Πειραιά, καθώς ήδη έχουν ολοκληρωθεί ανάλογες εργασίες και στις άλλες 4 Δημοτικές Κοινότητες.

 

Σημειώνεται ότι, στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα αποκατασταθούν  30 δρόμοι, με στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής.

 

Ήδη, έχει δρομολογηθεί από τον Δήμο Πειραιά διαγωνισμός για νέες ασφαλτοστρώσεις και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες.

Νέες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής  Κοινότητας από τον Δήμο Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Βρέθηκα στην Καστέλλα όπου ξεκίνησαν σήμερα εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε μικρούς και μεγάλους δρόμους σε μια ευρεία περιοχή της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας. Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση, έτσι ώστε να γίνουν οι δρόμοι πιο ασφαλείς, πιο προσβάσιμοι και πιο λειτουργικοί.  Τα έργα «καθημερινότητας» αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική μας Αρχή, καθώς αναβαθμίζουν τις γειτονιές μας και κατ΄ επέκταση την ποιότητα ζωής των Πειραιωτών και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Επιδίωξή μας άλλωστε, είναι να αλλάξουμε προς το καλύτερο κάθε δρόμο στην πόλη μας, μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στους Πειραιώτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, τον νυν Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά και τον τέως Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για την εποικοδομητική μας συνεργασία, καθώς τα  αιτήματα του Δήμου Πειραιά σε πολύ μεγάλο βαθμό ικανοποιούνται».

 

Νέες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής  Κοινότητας από τον Δήμο Πειραιά

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αντώνης Μοραντζής, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Βρισκόμαστε στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα, στην περιοχή της Καστέλλας, όπου  σήμερα ξεκινήσαμε ασφαλτοστρώσεις στην «Μανούσου Κούνδουρου»  και θα συνεχίσουμε  στους υπόλοιπους δρόμους.

Είμαστε στο τέλος της μεγάλης εργολαβίας, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και ήδη έχουμε δρομολογήσει την καινούργια σύμβαση και για τις πέντε Δημοτικές Κοινότητες.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τις υποδομές της πόλης».

 

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button