Δελτία τύπου

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  για τα «Ποσειδώνια 2024»

periptero-dimou-peiraia-sta-poseidwniaO Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στα «Ποσειδώνια 2024», στη μεγαλύτερη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση, η οποία ολοκληρώθηκε χθες  στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo».
Ο Δήμος Πειραιά συμμετείχε στη μεγάλη αυτή γιορτή της ναυτιλίας με περίπτερο, από το οποίο οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα που υλοποιεί ο δήμος, τα οποία σχετίζονται με τη Γαλάζια Ανάπτυξη, τη Βιωσιμότητα, την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό.

 

O κ. Μώραλης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρύδη, επισκέφθηκαν το περίπτερο του δήμου, καθώς και περίπτερα σημαντικών Πειραϊκών επιχειρήσεων και συνομίλησε με τους εκθέτες.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

moralis-poseidwnia«Τα Ποσειδώνια 2024, η μεγαλύτερη έκθεση Ναυτιλίας στον κόσμο ολοκληρώθηκε. Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ την έκθεση, να πάω σε πολλά περίπτερα εταιρειών που έχουν την έδρα τους στον Δήμο Πειραιά, αλλά και άλλων σημαντικών Ελληνικών και ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ναυτιλίας. Προφανώς το περίπτερο του Δήμου Πειραιά, του Πανεπιστημίου Πειραιά, τη γωνία του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος, του ΟΛΠ και πολλά ακόμα.
Ο Πειραιάς είναι η  πόλη της ναυτοσύνης και ο Δήμος Πειραιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button