Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης  «Ποσειδώνια 2024»

kyranakis-moralisΟ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2024», τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες, στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo».

Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2024», δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα, τα οποία υλοποιεί ο Δήμος και σχετίζονται με τη Γαλάζια Ανάπτυξη, τη Βιωσιμότητα, την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό.

 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

moralis-poseidoniaΟ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, τα «Ποσειδώνια» αποτελούν τη μεγαλύτερη συνάντηση της ναυτιλιακής οικογένειας, επισημαίνοντας: «Ο Δήμος Πειραιά, η φυσική έδρα της ελληνικής ναυτιλίας, η οποία πρωταγωνιστεί στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το σημαντικό γεγονός. Η έκθεση των Ποσειδωνίων για εμάς είναι πολύ σημαντική, καθώς η καρδιά της ναυτιλίας χτυπάει στον Πειραιά, που είναι το μεγάλο λιμάνι της χώρας. Καλή επιτυχία στους διοργανωτές και σε  όλους τους συμμετέχοντες».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button