Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Μαγευτική  μουσική βραδιά  με τη Γλυκερία στον Όρμο της Αφροδίτης  στην τελετή λήξης των Ημερών  Θάλασσας 2024

glykeria-teleth-lhkshs-imerwn-thalassasΜια  μαγευτική  μουσική βραδιά έζησαν χιλιάδες Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης, στη συναυλία με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια Γλυκερία, η οποία «ταξίδεψε» το κοινό σε μοναδικά λαϊκά μονοπάτια, στα χιλιοτραγουδισμένα βράχια της Πειραϊκής, στον Όρμο της Αφροδίτης.

Η   Γλυκερία  με την ανεπανάληπτη φωνή της,  ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων συνθετών, γνωστές της επιτυχίες και  ξεσήκωσε  το κοινό που είχε  κατακλίσει τον Όρμο της Αφροδίτης,  τραγουδώντας και χορεύοντας έως αργά τη νύχτα.

Μαζί της ήταν ο τραγουδιστής  Χάρης Μακρής, ενώ  με την  παιδική χορωδία του Κέντρου Νεότητος Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, ξεκίνησε η όμορφη καλοκαιρινή βραδιά!

Οι Ημέρες Θάλασσας 2024, με τη συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας έριξαν αυλαία, κλείνοντας ένα δεκαήμερο γεμάτο με  εκδηλώσεις, δράσεις, μουσικές και χορούς.

Η συναυλία συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων,  το Destination Piraeus, την Α΄ Δημοτική Κοινότητα και τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο Άγιος Νικόλαος».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

moralis-synavlia-glykerias«Είναι χαρά και τιμή  που το εορταστικό δεκαήμερο των «Ημερών Θάλασσας 2024» ολοκληρώθηκε με μια μοναδική συναυλία από τη σημαντική Ελληνίδα ερμηνεύτρια Γλυκερία.  Η μεγάλη γιορτή – θεσμός για την πόλη συμπλήρωσε  δέκα χρόνια, με περισσότερες από 100 εκδηλώσεις και νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που ο κόσμος «αγκαλιάζει»  κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο τις Ημέρες Θάλασσας. Είχαμε και την ευτυχή συγκυρία να συμπέσουν  οι Ημέρες Θάλασσας, με την σπουδαία ιστορική νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League, δίνοντας έναν  ακόμη χαρμόσυνο τόνο στον Πειραιά. Η πόλη μας προοδεύει, βελτιώνεται και  συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ως Δημοτική Αρχή για να είναι κάθε χρονιά  καλύτερη».

 

Η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων   Ανδριάνα  Ζαρακέλη, τόνισε:

zarakelisynavlia-glykerias«Oι Ημέρες Θάλασσας ρίχνουν αυλαία για το 2024 και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι  που αυτή η αυλαία πέφτει με τη συναυλία της Γλυκερίας, που με την υπέροχη φωνή της θα μάς «ταξιδέψει» εδώ, στον πανέμορφο  Όρμο της Αφροδίτης, στην Πειραϊκή. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις Ημέρες Θάλασσας πλέον για  το 2025. Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Καλοκαίρι».

 

 

ormos-afroditis-synavliaΟ Πρόεδρος της  Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρης Πεφάνης,  επεσήμανε ότι για άλλη μια χρονιά οι εκδηλώσεις των Ημερών Θάλασσας χαρακτηρίστηκαν κυρίως από την ποιότητα, αλλά και από την ποσότητά τους,  ευχήθηκε  στον κόσμο να  διασκεδάσει με την υπέροχη συναυλία της Γλυκερίας και ανανέωσε το ραντεβού για το 2025, στον Όρμο της Αφροδίτης.

 

 

Ο Πρόεδρος του  Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο Άγιος Νικόλαος» Νίκος Παπασταμάτης, καλωσόρισε τον κόσμο στον Όρμο της Αφροδίτης, στο «μπαλκόνι» του Πειραιά, όπως χαρακτηριστικά  είπε  και ευχήθηκε  σε όλους καλό Καλοκαίρι.

 Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Γλυκερία, κλείνοντας τη συναυλία με τραγούδια του Πειραιά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, την  Αντιδήμαρχο Ανδριάνα  Ζαρακέλη και τους Πειραιώτες για τη μαγευτική βραδιά τραγουδιού που έζησαν  δίπλα στη θάλασσα.

epishmoiΣτη συναυλία παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Το «παρών» έδωσε και η χαριτωμένη μασκότ των «Ημερών Θάλασσας» ο Ζαχαρίας,  που φωτογραφήθηκαν μαζί του μικροί και μεγάλοι.

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas

και https://www.instagram.com/imeresthalassas

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button