Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος  Πειραιά  Γιάννης Μώραλης στο 1ο  PIRAEUS TOWER RUN to the top

moralis-andriopoulosΠέντε ημέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια του Πύργου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε το 1ο  PIRAEUS TOWER RUN to the top, μια συμβολική αθλητική δράση, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτη Ρέππα, του Προέδρου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4 FM» Ιωσήφ Βουράκη και του Προέδρου της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Δημήτρη Πεφάνη.

Στη δράση μετείχαν ο Δ/νων Σύμβουλος της Piraeus Tower Α.Ε Δημήτρης Ανδριόπουλος, στελέχη της Κοινοπραξίας, οι νέοι μισθωτές του κτηρίου, καθώς  και αθλητές-δρομείς. Οι συμμετέχοντες είχαν ως στόχο να καταφέρουν να φτάσουν στην κορυφή του κτηρίου, ανεβαίνοντας τα σχεδόν 500 σκαλιά του.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ανέφερε:

moralis-reppas-pefanis-vourakis«Είχαμε τη χαρά με αιρετούς του Δήμου Πειραιά, να συμμετέχουμε σε μια πρωτότυπη δράση της Piraeus Tower. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, η οποία συμβολίζει για εμένα την πορεία του Πύργου Πειραιά από την απαξίωση των προηγούμενων δεκαετιών προς την κορυφή, με τα εγκαίνια του Πύργου Πειραιά, την προσεχή Τρίτη. Ο Πύργος είναι πλέον ένα σύγχρονο, καλαίσθητο κτήριο στην καρδιά του μεγάλου λιμανιού της χώρας, ο πρώτος βιοκλιματικός ουρανοξύστης στην Ελλάδα, για τον οποίο θεωρώ ότι όλοι οι Πειραιώτες και όχι μόνο είναι υπερήφανοι».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button