Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

«Με Βάρκα την Ελλάδα» – Μεγάλη συναυλία με τη Γλυκερία την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 20:00 στον Όρμο της Αφροδίτης στην Πειραϊκή

Με μεγάλη συναυλία με τη Γλυκερία, μια από τις σημαντικότερες και δημοφιλέστερες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, πέφτει η αυλαία των Ημερών Θάλασσας 2024, την  Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 20:00, στον γραφικό Όρμο της Αφροδίτης, στην Πειραϊκή.

afisa-glykeriaΗ Γλυκερία με την εκφραστική φωνή της, θα μας ταξιδέψει «Με Βάρκα την Ελλάδα», σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια, σε ένα ατελείωτο ελληνικό γλέντι!

Μαζί της θα είναι ο τραγουδιστής  Χάρης Μακρής, ενώ  την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Στέλιος Φωτιάδης.

Συμμετέχει και η παιδική χορωδία του Κέντρου Νεότητος Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Πειραιώς.

Τη συναυλία συνδιοργανώνουν  η  Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, το  Destination Piraeus και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο Άγιος Νικόλαος».

 

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas

και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button