Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Οι μικροί Πειραιώτες κηπουροί  σκορπούν πολύχρωμες «πινελιές»  από λουλούδια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας    

Στον κόσμο της κηπουρικής, θα «μυηθούν» οι μικροί μας φίλοι, ηλικίας από 5 έως 10 ετών,  μέσα από  διαδραστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια, στη δράση που θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο, 1 Ιουνίου  και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, από τις 10:00 έως τις 13:30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο 1ο Γεφυράκι, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2024».

 

Οι μικροί Πειραιώτες  με τη βοήθεια των παιδαγωγών θα μάθουν  για τη φύτευση και τη φροντίδα των φυτών  και με διάθεση και φαντασία θα φυτεύσουν τα δικά τους λουλουδάκια, δίνοντας ακόμη περισσότερο χρώμα και ζωντάνια στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

 

Τη δράση συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, το Destination Piraeus, το Kids Space και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

 

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas

και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button