Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Επιστρέφει το μεγάλο Street Party στη θρυλική περιοχή της  Τρούμπας στις «Ημέρες Θάλασσας 2024»

street-party-troumpaΜία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις που  έχει γίνει πλέον  θεσμός  για τον Πειραιά και προσελκύει χιλιάδες νέους, αλλά και επισκέπτες κάθε ηλικίας από ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, το Street Party επιστρέφει στην Τρούμπα, το Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 22:00 σε μία βραδιά  γεμάτη με  μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις,  στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2024».

 

Οι Πειραιώτες και οι επισκέπτες από όλη την Αττική θα ζήσουν  μοναδικές στιγμές, στο μεγάλο ανοιχτό πάρτι,  στους δρόμους και τα στενά της θρυλικής περιοχής του Πειραιά που ενέπνευσε τους δημιουργούς του Ελληνικού Κινηματογράφου.

troumpa-street-partyΤο Street Party  πραγματοποιείται με  τη συμμετοχή των καταστημάτων της περιοχής, η οποία έχει «αναγεννηθεί»  και έχει εξελιχθεί  σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια διασκέδασης.

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas

και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button