Δελτία τύπου

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ιωσήφ Βουράκης στην ετήσια εκδήλωση και στον εορτασμό για τα 35 χρόνια λειτουργίας του Σ.Ε.Φ.

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης παρευρέθηκε σήμερα, στην ετήσια εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και στον εορτασμό για τα 35 χρόνια λειτουργίας του Σ.Ε.Φ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη».

Για το σημαντικό αυτό επετειακό γεγονός,  ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε, ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι ένα εμβληματικό στάδιο που χαρακτηρίζει την πόλη του Πειραιά και το οποίο – όπως είπε – έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και του μπάσκετ. Ο κ. Βουράκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ το 1987 από την εθνική ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι από εδώ ξεκίνησε, στην ουσία, η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Τέλος, δήλωσε ότι επειδή γνωρίζει τις προθέσεις της τωρινής διοίκησης του Σ.Ε.Φ. για ανακαινίσεις και ανάπτυξη στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, θεωρεί ότι ανοίγει μία καινούργια σελίδα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και όχι μόνο.

Από τον Δήμο Πειραιά στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης: η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Σχολικών Κτηρίων κα Ασπασία Αλιγιζάκη και η Δημοτική Σύμβουλος κα Πασχαλίνα Καλαγιά.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button