Δελτία τύπου

Βράβευση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη από τον Α.Ο.Φ. Πορφύρα στο “Π Σαλπέας”

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης βραβεύτηκε σήμερα από τον  Α.Ο.Φ. Πορφύρα για τη στήριξή του στον σύλλογο.

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο.Φ. Πορφύρα  και Πρόεδρος της επιτροπής βόλεϊ του συλλόγου κ. Νίκος  Δελαγραμμάτικας στο κλειστό γήπεδο  «Παναγιώτης Σαλπέας», κατά τη διάρκεια του τουρνουά της Ακαδημίας Βόλεϊ του Πορφύρα.

Ο  Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ευχαρίστησε τον Πορφύρα για τη βράβευση, λέγοντας ότι είναι ένας σημαντικός αθλητικός σύλλογος για την πόλη που λειτουργεί σαν μια οικογένεια και παράγει αθλητές με καλούς χαρακτήρες και ομαδικό πνεύμα. Ο Δήμαρχος Πειραιά ευχήθηκε στα παιδιά να συνεχίσουν να αθλούνται και συνεχάρη τους γονείς που κατευθύνουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης ανέφερε: «Στόχος μας ως  Δημοτική Αρχή είναι να αναβαθμίζουμε  τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη μας και έχουν γίνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια σε αυτή την κατεύθυνση. Με δεδομένο ότι υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης, τα επόμενα χρόνια θα καταβάλλουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, προκειμένου οι αθλητικές υποδομές στον Πειραιά να βελτιωθούν  ακόμη περισσότερο».

Ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο.Φ. Πορφύρα  και Πρόεδρος της επιτροπής βόλεϊ του συλλόγου κ. Νίκος  Δελαγραμμάτικας, ανέφερε ότι με την ευκαιρία του τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε η ακαδημία βόλεϊ του Πορφύρα, της ομάδας που είναι στην Α1 Εθνική κατηγορία και έπαιξε φέτος στην Ευρώπη, θέλησαν να βραβεύσουν τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη ως ένδειξη ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης για το γεγονός ότι –όπως είπε – «ίσως είναι από τους ελάχιστους  που έχουν σταθεί στο πλευρό μας και μάλιστα  από την πρώτη θητεία του».

Τέλος,  ο κ. Δελαγραμμάτικας σημείωσε ότι  πέρα  από αποτελέσματα, νίκες και ήττες, προέχει το παιδί και ο αθλητής να είναι σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ότι όσο οι Δήμοι, όπως ο Πειραιάς είναι αρωγοί τέτοιων προσπαθειών, δεν μένει παρά να υπάρχει μια αμφίδρομη αναγνώριση.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button