Δελτία τύπου

Χριστουγεννιάτικο πάρτι και θεατρική παράσταση για παιδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι γεμάτο παιχνίδια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες απόλαυσαν σήμερα τα παιδιά στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ποικίλες δράσεις, όπως μουσική από το παιδικό συγκρότημα  «Βουβουγέλια», καθώς και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από  τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, τα Μουσικά Σύνολα Πνευστών και τη Χορωδία Ομοίων Φωνών του Μουσικού Σχολείου Πειραιά.

Παράλληλα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημιουργικά εργαστήρια ζωγραφικής, Χριστουγεννιάτικες  κατασκευές,  διαδραστικά παιχνίδια και face painting, ενώ ψυχαγωγήθηκαν με  ξυλοπόδαρο και έβγαλαν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη.

Στη συνέχεια οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν  την παιδική θεατρική παράσταση: «Παραμύθια για να σπάτε κέφι», από τη θεατρική ομάδα «Τόπι», στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου. Μια παράσταση με σύντομες, απλές και αστείες ιστορίες, που είχαν στόχο την ενεργοποίηση  της φαντασίας των παιδιών.

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι και η παιδική παράσταση πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με την οικογένειά του, τόνισε σε δήλωσή του, πως στο Δημοτικό Θέατρο πραγματοποιήθηκαν δύο πολύ όμορφες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις οποίες διασκέδασαν και έζησαν όμορφες στιγμές τα παιδιά. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι πραγματοποιούνται πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας.  Συγκεκριμένα, τόνισε  ότι υπάρχουν καθημερινές ψυχαγωγικές δραστηριότητες στα τέσσερα Χριστουγεννιάτικα πάρκα στη Ζέα, στην Πηγάδα, στην πλατεία Κανάρη  και στην πλατεία Κοραή.  Ο Δήμος Πειραιά – όπως είπε – έχει διοργανώσει ένα πλήρες πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για να περνάει ο κόσμος καλά τη γιορτινή αυτή περίοδο και να διασκεδάζουν τα παιδιά, τονίζοντας παράλληλα πως ο Δήμος Πειραιά  υλοποίησε αυτή την περίοδο δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς όπως ανέφερε είναι σημαντικό τις γιορτές να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Χριστουγεννιάτικο πάρτι και θεατρική παράσταση για παιδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Χριστουγεννιάτικο πάρτι και θεατρική παράσταση για παιδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button