Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Μουσικοθεατρική παράσταση «Η μαγεία της μουσικής» από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο

eirhnh-darmhΤο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ειρήνη» Ανατολικής Μάνης, παρουσιάζουν το μιούζικαλ-όπερα «Η μαγεία της μουσικής». Πρόκειται για ένα πρωτότυπο έργο το οποίο έγραψε και σκηνοθέτησε η μουσικοπαιδαγωγός Ειρήνη Δαρμή.

Η παράσταση θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά.

 

giorgos-darmisΣυμπράττουν επί σκηνής η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά, υπό την διεύθυνση της Σταυρούλας Μέντη, η Μουσικοθεατρική Νεανική Ομάδα Μιούζικαλ Δήμου Ανατολικής Μάνης και ο βραβευμένος σολίστ πιάνου Γιώργος Δαρμής.

Η νεανική ομάδα μιούζικαλ της Ειρήνης Δαρμή δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2019 με μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Παιδιά ηλικίας 8 έως 17 ετών με πολλή αγάπη, υπομονή, θέληση και συνεχή διδασκαλία κατάφεραν μέσα σε 4 χρόνια να κατακτήσουν τη μουσική και θεατρική εμπειρία που δεν κατείχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές μουσικές παραστάσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μιούζικαλ της Τρίπολης με τα έργα «Σαν Παραμύθι» και «Η Μαγεία της Μουσικής».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button