Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Συναρπαστικό θέαμα  το Footvolley Stars  στις 6 και 7 Ιουλίου στην πλατεία Κοραή  

Σήμερα και αύριο οι αγώνες του αντίστοιχου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Ένα πλούσιο θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν  το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου στην πλατεία Κοραή, όπου θα διεξαχθεί το Footvolley Stars, με τη συμμετοχή διασημοτήτων του αθλήματος.

Επίσης, σήμερα και αύριο φιλοξενείται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Footvolley στην πλατεία Κοραή, στην ίδια εγκατάσταση που είχε χρησιμοποιηθεί για το τουρνουά Beach Volley.

 

Στο Footvolley Stars  θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Giovanni, ο Luciano de Souza, ο Leonardo de Jesus, ο Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβο Ντο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος ασχολείται πλέον με το Footvolley, ο Άρης Σοϊλέδης, ο τράπερ MC Daddy και άλλοι.

 

Παράλληλα με το αθλητικό event, θα πραγματοποιηθούν πολλές ψυχαγωγικές και αθλητικές δράσεις, όπως,  Show με τον MC Daddy, Animator, Cheerleaders, Beach Bar, διαγωνισμοί για τους θεατές, εργαστήρια Footvolley κ.ά.

Η παρουσίαση του αθλητικού event, πραγματοποιήθηκε σήμερα,  σε Συνέντευξη Τύπου, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,  ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος,  ο Luciano de Souza και ο Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβο Ντο Μιχάλης Μουρούτσος.

 

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην Συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο  επικεφαλής της FootVolley Greece, Μαρτσέλο Ντα Κόστα και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Δημήτρης Βλαχάκος.

Οι τελικοί του Footvolley Stars  θα μεταδοθούν ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό ONE CHANNEL.

Επιπλέον, εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που θα εκπέμψει ο Πύργος του Πειραιά, ο οποίος θα φωταγωγηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης, σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την Piraeus Tower AE (DIMAND, EBRD, PRODEA Investments).

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε: 

moralis-footvolley«Σας καλωσορίζω στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην παρουσίαση του Footvolley Stars, ένα ξεχωριστό αθλητικό event που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πλατεία Κοραή, στο κέντρο της πόλης μας. Είναι ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουν διασημότητες του αθλήματος, μεταξύ των οποίων και ο Giovanni, ένας από τους πιο  σημαντικούς και αγαπητούς παίκτες που πέρασε από τον Ολυμπιακό, ο Luciano de Souza, ο  Leonardo de Jesus, ο Ολυμπιονίκης μας στο Τάε Κβο Ντο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος ασχολείται πλέον με το Footvolley, με πολλές επιτυχίες, ο Άρης Σοϊλέδης, ο τράπερ MC Daddy και άλλοι. Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό άθλημα, το οποίο έχει διαδοθεί αρκετά και κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές στη χώρα μας. Με αυτό το event κλείνουμε ουσιαστικά ένα γεμάτο αθλητικό καλοκαίρι στον Πειραιά, το οποίο ξεκίνησε με το Run Greece, το δρομικό σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, το Άλμα εις Μήκος μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο με τη συμμετοχή του κορυφαίου Μίλτου Τεντόγλου και το τετραήμερο Τουρνουά Beach Volley στην πλατεία Κοραή. Στόχος μας είναι να έχουμε σημαντικά αθλητικά γεγονότα, να καθιερωθούν ως θεσμοί και να γίνονται κάθε χρόνο στον Πειραιά.  Είμαστε ικανοποιημένοι που οι Πειραιώτες «αγκάλιασαν» αυτές τις δράσεις, τους άρεσαν και επιδίωξή μας είναι να τις επαναλάβουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο, τον Μαρσέλο Ντα Κόστα για την καθοριστική του συμβολή στη διοργάνωση του Footvolley Stars, τον Giovanni,  τον Luciano de Souza, τον Μιχάλη Μουρούτσο και όλους όσοι συμβάλλουν στο ξεχωριστό αυτό αθλητικό γεγονός».

 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος, επεσήμανε:

gemelos-moralis-liciano«Ο Δήμαρχος Πειραιά έχει θέσει  ψηλά τον αθλητικό πήχη  γιατί είναι άνθρωπος του αθλητισμού. Σε αυτό δεν γίνεται να μην συνδράμουμε  και εμείς.

Οι αγώνες που γίνονται σε δημόσιο χώρο ποντάρουν  στον ακούσιο θεατή, σε αυτόν που θα πάει και στην ουσία θα δει τον αγώνα. Κίνητρό μας είναι να δημιουργήσουμε περισσότερους αθλητικούς χώρους στον Πειραιά. Ως φίλαθλος, περιμένω να γνωρίσω τους παίκτες από κοντά και  ως Ολυμπιακός να πάρω αυτόγραφα από τον  Luciano και τον  Giovanni. Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Μιχάλη Μουρούτσο και χαίρομαι που θα συμμετάσχει στο Footvolley Stars».

 

Ο Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβο Ντο Μιχάλης Μουρούτσος, ανέφερε:

mouroutsos«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον  Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, που μας έδωσαν μια τεράστια «αγκαλιά» και φιλοξενείται στην καρδιά του Πειραιά μια υπέροχη διοργάνωση. Πρόκειται για ένα άθλημα που πολλοί δεν γνωρίζουν, μέσω όμως αυτής της διοργάνωσης θα το μάθουν, θα το αγαπήσουν και ίσως η «οικογένειά» μας μεγαλώσει περισσότερο. Το Τάε Κβο είναι και θα συνεχίσει να είναι η ζωή μου,  ωστόσο  το πάθος μου είναι το Footvolley».

 

 Ο Luciano de Souza, υπογράμμισε:

Luciano de Souza«Χωρίς τη στήριξη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε ένα τέτοιου είδους τουρνουά στην πλατεία Κοραή, το οποίο ομορφαίνει περισσότερο την πόλη.

Το  αθλητικό event είναι πολύ σημαντικό, αφού  θα συμμετάσχουν σπουδαίοι αθλητές, καθώς για πρώτη φορά  και μια γυναίκα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά  τον κ. Μώραλη, τον κ. Γέμελο και  τον Μαρσέλο Ντα Κόστα που βρίσκονται δίπλα μας».

 

Πρόγραμμα Footvolley Stars

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.7.2024

19:30  έως 22:00: ημιτελικοί αγώνες του τουρνουά

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.7.2024

19:30 έως 22:00, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός  με τη συμμετοχή μεγάλων αθλητών του ποδοσφαίρου όπως: Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέϊρα, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, ο Ολυμπιονίκης μας Μιχάλης Μουρούτσος, ο Λεάντρο, ο De Jesus, o MC Daddy κ.ά.

 

Χορηγός επικοινωνίας: in.gr

Χορηγοί: ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, CORONA,  SHOPFLIX, VANOS, ΧΑΛΚΙΑΣ, ADMIRAL, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ+NUTRITION, ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button