Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Αλλαγή ώρας των δράσεων «Καλοκαίρι Στην Πόλη» λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, οι δράσεις για το «Καλοκαίρι Στην Πόλη», αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024,  που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στις 19:00, μεταφέρονται μια ώρα αργότερα, δηλαδή, στις 20:00.

 

Οι δράσεις  είναι οι εξής:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/06 20:00 Πασαλιμάνι, Ρολόϊ KIDSPACE ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-10 ΕΤΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/06 20:00 Πλατεία Κοραή ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/06 20:00 Παιδική χαρά ΚΑΝΑΡΗ Β΄ Πλατεία Κανάρη (συμβολή Α. Μουτσοπούλου και Γρ. Λαμπράκη Πασαλιμάνι) ΤΟ SURVIVOR ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ: Ο θεός Ποσειδώνας άφησε τον κόσμο του βυθού και αναζητά τον πιο δυνατό και θαρραλέο άνθρωπο της στεριάς.
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/06 20:00 Παιδική χαρά ΚΑΝΑΡΗ Β΄ Πλατεία Κανάρη (συμβολή Α. Μουτσοπούλου και Γρ. Λαμπράκη Πασαλιμάνι) ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ-ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ ΠΥΤΖΑΜΟΗΡΩΕΣ

Το «Καλοκαίρι Στην Πόλη», είναι ένα δροσερό  καλοκαιρινό  πολυθεματικό πρόγραμμα, με δωρεάν δράσεις, για τα παιδιά της πόλης, που σχεδίασε και υλοποιεί και εφέτος ο Δήμος Πειραιά και η Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Εξωστρέφειας και Τουρισμού.

Οι μικροί Πειραιώτες έχουν τη χαρά να παίξουν παιχνίδια, να συμμετέχουν σε καλοκαιρινά εργαστήρια, όπως στη ρομποτική για παιδιά, να «δράσουν» με τις «φρουτοπεριπέτειες», να δουν παραστάσεις Καραγκιόζη και αγαπημένες παιδικές ταινίες στο θερινό σινεμά, να μετέχουν στο Survivor του θεού Ποσειδώνα και σε πολλές άλλες δραστηριότητες!

Οι καλοκαιρινές δράσεις  θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουλίου και  πραγματοποιούνται σε πάρκα, πλατείες και παιδικές χαρές και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button