Δελτία τύπου

Πλήρης ανακατασκευή δυο Βρεφονηπιακών Σταθμών από τον Δήμο Πειραιά

Πλήρης ανακατασκευή δυο Βρεφονηπιακών Σταθμών από τον  Δήμο Πειραιά

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την πλήρη ανακατασκευή  δυο Βρεφονηπιακών Σταθμών  από τον  Δήμο Πειραιά, προκειμένου να διαθέτει η πόλη μας σύγχρονους, ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους για  τη φιλοξενία των παιδιών.

Πρόκειται για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στη συμβολή των οδών Υπαπαντής & Παπαστράτου στην «Κοπή», στον οποίο γίνεται επέκταση δυο ορόφων και πλέον θα είναι 3όροφος και για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στη συμβολή των οδών Ερμουπόλεως και Παξών, στα Καμίνια.

Για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών, ενημερώθηκε ο  Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, ο οποίος πραγματοποίησε πρόσφατα αυτοψία μαζί με τον  Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αντώνη Μοραντζή, αρμόδιους Διευθυντές και υπηρεσιακούς  παράγοντες.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Δήμος Πειραιά σκοπεύει να δημιουργήσει ακόμα έναν Βρεφονηπιακό Σταθμό στο οικόπεδο Ρουσσουνέλου, ενώ έχει ήδη παραδώσει στα παιδιά και τους γονείς τους έναν αξιόλογο σταθμό στο πάρκο Δηλαβέρη.

Σημειώνεται πως, τα δυο έργα χρηματοδοτούνται από την Ο.Χ.Ε., στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής 2014- 2020.

Πλήρης ανακατασκευή δυο Βρεφονηπιακών Σταθμών από τον  Δήμο Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται σε μια διαδικασία να δημιουργήσει νέους, σύγχρονους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς στην πόλη μας, με στόχο να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των γονέων για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε  κατάλληλους χώρους, με υψηλές προδιαγραφές.

Επισκέφθηκα τους δύο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τους οποίους ανακατασκευάζουμε πλήρως και ενημερώθηκα για την πορεία των εργασιών, οι οποίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα υποδομής, για να αναβαθμίσουμε τις γειτονιές μας και κατ΄ επέκταση την ποιότητα ζωής των Πειραιωτών, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες κάθε γειτονιάς.

Οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί προσφέρουν στιγμές χαράς και εμείς θέλουμε να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών. Χαίρομαι που θα παραδώσουμε στα παιδιά δυο άρτιους, καλαίσθητους σταθμούς, οι οποίοι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή διαμονή τους».

Πλήρης ανακατασκευή δυο Βρεφονηπιακών Σταθμών από τον  Δήμο Πειραιά

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αντώνης Μοραντζής, δήλωσε:

«Οι δύο νέοι Βρεφονηπιακοί  Σταθμοί θα προσφέρουν σύγχρονους, ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους για τα παιδιά και το προσωπικό. Αυτά τα έργα αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την κάλυψη των αναγκών του δήμου μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια για την αναβάθμιση κάθε γειτονιάς, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του δήμου μας, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες για τις οικογένειες και τα παιδιά της πόλης μας».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button