Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ξέφρενο Street Party στην πόλη στις  «Ημέρες Θάλασσας 2024»

street-party-troubaΤο καθιερωμένο Street Party των Ημερών Θάλασσας, πραγματοποιήθηκε χθες στον Πειραιά, όπου χιλιάδες Πειραιώτες και  επισκέπτες  από όλη την Αττική διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Οι δρόμοι της θρυλικής Τρούμπας, της Τερψιθέας και του κέντρου του Πειραιά, «πλημμύρισαν» από ζωντάνια, κέφι, χορό, διασκέδαση, πυροτεχνήματα και πολλές εκπλήξεις, σε μια μαγική βραδιά.

Το  Street Party,  μια από τις πιο αγαπημένες εκδηλώσεις που  έχει γίνει πλέον  θεσμός  για τον Πειραιά και επέστρεψε για δέκατη χρονιά στις «Ημέρες Θάλασσας», με εξαίρεση την περίοδο της πανδημίας,   πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των καταστημάτων.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

yiannis-moralis-street-party«Το Street Party είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς διοργανώσεις των Ημερών Θάλασσας, που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες Πειραιώτες και επισκέπτες από ολόκληρη την Αττική. Η προσέλευση του κόσμου εφέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χαίρομαι που η Τρούμπα, το κέντρο του Πειραιά και η Τερψιθέα «γέμισαν» από νιάτα, από χαμόγελα, από ζωντάνια, σε μια πραγματικά μαγική βραδιά.

Χιλιάδες κόσμου – κυρίως νέοι άνθρωποι – συμμετείχαν στο μεγαλύτερο Street Party της χώρας, διασκέδασαν, πέρασαν όμορφα και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς αναδεικνύεται για ακόμα μια φορά η εξωστρέφεια και ο σύγχρονος χαρακτήρας της πόλης μας.

zarakeli-chatzialexis-moralisΘα ήθελα να ευχαριστήσω τα καταστήματα της περιοχής και όλους όσοι συνέβαλλαν στη διοργάνωση του μοναδικού αυτού event».

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas

και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button