Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Εντυπωσιακή βραδιά μόδας στον προαύλιο χώρο  του Δημοτικού Θεάτρου  Πειραιά στις «Ημέρες Θάλασσας 2024»

«Γαλάζια Νύχτα»  για τρίτη χρονιά στον Πειραιά

epidiksi-modas-sto-dithepiΜια εντυπωσιακή βραδιά απόλαυσαν Πειραιώτισσες, Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης,  στη  λαμπερή επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, υπό την αιγίδα του Δήμου, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, την Πέμπτη 30 Μαΐου, στο πλαίσιο  του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2024.

Στην εκδήλωση, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, παρουσίασαν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν στα γυναικεία και ανδρικά ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, ενώ το Fashion Show  πλαισιώθηκε από επαγγελματίες μοντέλα,  μουσική και χορευτικά δρώμενα.

Στόχος  της διοργάνωσης  ήταν  η ενίσχυση  και τόνωση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων.

moralis-epidiksi-modas-sto-dithepiΟ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,  στον χαιρετισμό του,  τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο Δήμος Πειραιά μαζί με τον  Εμπορικό Σύλλογο κάνουν μια κοινή προσπάθεια, ώστε να αναβαθμιστεί περαιτέρω η αγορά της πόλης, σημειώνοντας: «Προσπαθούμε με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να στηρίξουμε τα καταστήματα, τους επιχειρηματίες, τους εμπόρους του Πειραιά και να αναδείξουμε την πολύ καλή αγορά που έχει η πόλη μας».  Τέλος, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, τους συνεργάτες του και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση.

kapralos-epidiksi-modas-sto-dithepiO Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Θοδωρής Καπράλος, στον  χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, την Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας,  Τουρισμού  και  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ανδριάνα  Ζαρακέλη  που ηγείται της προσπάθειας για τις Ημέρες Θάλασσας, καθώς και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Νίκο Διαμαντή για τη στήριξή του. Ευχαρίστησε ακόμη τους συμμετέχοντες, τους συντελεστές της διοργάνωσης και όλα τα καταστήματα της πόλης, τα οποία – όπως είπε- κάνουν μια τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να «δυναμώσει» η αγορά του Πειραιά, η οποία  χρόνο με τον χρόνο γίνεται καλύτερη και κερδίζουμε όλο και περισσότερο το στοίχημα μιας μεγάλης μητροπολιτικής αγοράς.

epishmoiΣτην  εκδήλωση, από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι : Παναγιώτης Αβραμίδης, Δημήτρης Καρύδης, Χαρουτιούν  Μαρκαριάν και Κυριακή Μπουρδάκου, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλεξάνδρα – Γερασιμούλα Τουμαζάτου και  Γιάννης Χατζηαλέξης, ο  Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.) Ιωσήφ Βουράκης,  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος, οι  Πρόεδροι των Α΄ και Ε΄ Δημοτικών Κοινοτήτων Δημήτρης Πεφάνης  και Παναγιώτα Θειακούλη – Βοϊδονικόλα αντίστοιχα,   Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής των Ημερών Θάλασσας, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Γεράσιμος Αγγελετάκης, μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου.

 

galazia-nychta-sth-swthros«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά

Σε μια μεγάλη γιορτή μετατράπηκε η πόλη χθες, στη  «Γαλάζια Νύχτα» που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όπου οι  Πειραιώτισσες και οι  Πειραιώτες, καθώς και οι επισκέπτες της πόλης έκαναν τις αγορές τους έως τις 23:00, με «γαλάζιες τιμές» και μοναδικές προσφορές.

 

thrylewn-zachariasΣτιγμές χαράς χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους η  αγαπημένη μασκότ του Ολυμπιακού, ο  «Θρυλέων» και η χαριτωμένη μασκότ των «Ημερών Θάλασσας» Ζαχαρίας  που φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Τη «Γαλάζια Νύχτα», πλαισίωσε  με τις νότες της  η  Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά.

Στο πλαίσιο του εορτασμού,  στην πλατεία Κοραή, βραβεύτηκαν τα  καταστήματα της πόλης  που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό καλύτερης βιτρίνας 2024, από τους Αντιδημάρχους  Γρηγόρη   Καψοκόλη και Χαρουτιούν Μαρκαριάν, την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Αλεξάνδρα  –  Γερασιμούλα Τουμαζάτου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Θοδωρή Καπράλο.

Τα καταστήματα που βραβεύθηκαν είναι τα εξής: «TSOGAS», «Μιάου Νιάου», «Νότος», «Σ. Πιττάκης», και «Χαλβάς Κοσμίδη – Γαβρίλη».

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas

και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button