Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά την Παρασκευή 31 Μαΐου με ανοιχτά τα καταστήματα  έως τις 23:00  στις «Ημέρες Θάλασσας 2024»

afisa-galazia-nychtaΣε μια μεγάλη γιορτή μετατρέπεται η  «Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά,  που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά,  την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024,  την οποία διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά,  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2024».

Οι Πειραιώτισσες και οι  Πειραιώτες, καθώς και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να  κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα  έως τις 23:00, με «γαλάζιες τιμές» και μοναδικές προσφορές.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, στους εμπορικούς δρόμους της πόλης θα εκτυλίσσονται happenings, με μουσική και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Τη «Γαλάζια Νύχτα», θα πλαισιώσει  με τις νότες της  η  Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, η οποία θα ψυχαγωγεί τον κόσμο  από   διάφορα σημεία του κέντρου  της πόλης.

 

Στόχος της δράσης είναι η  ενίσχυση και τόνωση της τοπικής αγοράς.

 

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas

και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button