Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Λαμπερή επίδειξη μόδας την Πέμπτη 30 Μαΐου στον προαύλιο χώρο  του Δημοτικού Θεάτρου  Πειραιά στις  «Ημέρες Θάλασσας 2024» 

fashion-show-dithepiΤο καθιερωμένο πλέον λαμπερό  fashion show, που προσελκύει Πειραιώτες, αλλά και επισκέπτες από όλη την Αττική, επιστρέφει την Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 20:30, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά,   στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2024.

Στην εκδήλωση, που  διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης  και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, σε μια συναρπαστική πασαρέλα, θα παρουσιάσουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν στα γυναικεία και ανδρικά ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ.

Η   επίδειξη μόδας  θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες μοντέλα,  μουσική και χορευτικά δρώμενα.

Στόχος  της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση  και τόνωση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων.

Την επίδειξη μόδας  θα παρουσιάσει η  καταξιωμένη Νόνη Δούνια.

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas

και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button