Δελτία τύπου

Ο Δήμος Πειραιά φώτισε  «μπλε» το Δημοτικό Θέατρο για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

dithepi-blueΟ Δήμος Πειραιά, ανταποκρινόμενος στο αισιόδοξο και εορταστικό  κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για συμμετοχή στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, φωταγώγησε χθες, στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish,  το Δημοτικό Θέατρο.

Την εφετινή Παγκόσμια Ημέρα Ευχής γιόρτασαν με «μπλε» φωταγωγήσεις περισσότεροι από 80 Δήμοι σε όλη την Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά, συγχρονισμένοι, βραδινοί περίπατοι πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ακόμη 13 πόλεις, με πρωτοστάτες τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η 29η  Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 44η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό και τον εορτασμό, μπορείτε να ενημερωθείτε από το www.makeawish.gr

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button