Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Πασχαλινό Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας  

moralis-chatzikyriakeio-idrymaΟ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε σήμερα το Πασχαλινό Bazaar, που διοργανώνει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, μαζί με τη σύζυγό του Βάλια και τα παιδιά τους Πέτρο και Γιολάντα.

Ο κ. Μώραλης, αφού περιηγήθηκε στον καλαίσθητο χώρο, αγόρασε Πασχαλινά δώρα και συνομίλησε με τους υπεύθυνους του Ιδρύματος που συνέβαλαν στην υλοποίηση του Bazaar.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,  σε δήλωσή του, επεσήμανε: 

yiannis-moralis-bazaar-chatzikyriakeio-idryma«Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας είναι συνυφασμένο με την ιστορία του Πειραιά. Πιστοί στο ραντεβού μας επισκεφθήκαμε, όπως κάθε χρόνο οικογενειακώς, το καθιερωμένο Πασχαλινό παζάρι στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, για να αγοράσουμε όμορφα Πασχαλινά δώρα.

Το Χατζηκυριάκειο είναι ένα ίδρυμα –  κόσμημα με μεγάλη προσφορά στην πόλη μας, που φροντίζει με διακριτικότητα, αγάπη και σεμνότητα τα παιδιά. Όλοι γνωρίζουμε το έργο που επιτελεί και ως Δημοτική Αρχή  στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνει.  Συγχαρητήρια στους εθελοντές και στους υπεύθυνους του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος. Ο Δήμος Πειραιά θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους».

 

chatzikostas-moralis-dariwth-verykakiTο Πασχαλινό Bazaar θα διαρκέσει έως και αύριο, 21 Απριλίου, στις 20:00.

Παρευρέθηκαν επίσης,  η Δημοτική Σύμβουλος Ελίνα Βερυκάκη και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Ρένα Δαριώτη και Ηλίας Χατζηκώστας.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button