Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  σε αποκριάτικες εκδηλώσεις Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης

apokries-d1-kapiΣε αποκριάτικες εκδηλώσεις των Γ2 και Δ1  Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, έδωσε σήμερα το «παρών» ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος συνομίλησε  και  διασκέδασε με τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά.

Οι αποκριάτικες  εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, με  τραγούδια, μουσικές και πολύ κέφι.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

moralis-apokries-kapi«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα για ακόμα μια χρονιά στις αποκριάτικες εκδηλώσεις των Γ2 και Δ1 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του δήμου μας. Νιώθω υπερήφανος για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Πειραιά, καθώς υλοποιούνται ψυχαγωγικές και άλλες δράσεις, τα μέλη κάνουν εξετάσεις προληπτικής Ιατρικής, διοργανώνονται προγράμματα χορού, γυμναστικής, εκδρομές. Πάντα περνάμε καλά όταν βρισκόμαστε με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους ευχαριστώ θερμά για την αγάπη που μου δείχνουν, ακόμα κι όταν μου λένε τα παράπονά τους. Είμαστε δίπλα στα μέλη των Κέντρων Αγάπης Αλληλεγγύης και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα και δράσεις στο μέλλον. Είναι σημαντικό  να περνούν όσο καλύτερα μπορούν και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Δήμος Πειραιά συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση».

 

karakatsani-moralis-vogiatzakiΗ Αντιδήμαρχος των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Αντωνία Καρακατσάνη δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που βλέπει τα μέλη των Κέντρων Αγάπης να διασκεδάζουν και να περνούν όμορφες στιγμές στις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Σημείωσε δε, ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν, ώστε οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να περνούν τον χρόνο τους δημιουργικά.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button