Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Γιορτές για το έθιμο της Τσικνοπέμπτης στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά

aggeletakis-moralis-makris-arvanitouΟι καθιερωμένες γιορτές για την Τσικνοπέμπτη πραγματοποιήθηκαν, για ακόμα μια χρονιά, από τον Δήμο Πειραιά στα 7  Σχολεία Ειδικής Αγωγής της πόλης μας, στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί.

 

 

moralis-arvanitou-eidika-scholeiaO Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Πειραιά, το 2ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άνοιξη και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πειραιά, μαζί με τους Προέδρους  των  Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Χρήστο Μακρή και Δέσποινα Αρβανίτου αντίστοιχα, καθώς και  τον ειδικό  σύμβουλο σε θέματα Παιδείας Γεράσιμο Αγγελετάκη.

Ο κ. Μώραλης  συνομίλησε με τους Διευθυντές για διάφορα θέματα  των σχολείων και βρέθηκε με τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων, τα οποία διασκέδασαν και έζησαν όμορφες στιγμές στις εκδηλώσεις του Δήμου.

 

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

moralis-apokries-eidika-scholeia«Όπως κάθε χρόνο, γιορτάσαμε το έθιμο της  Τσικνοπέμπτης  στα Ειδικά Σχολεία  της πόλης μας,  τσικνίσαμε και διασκεδάσαμε μαζί με τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους. Η σχέση που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία δέκα χρόνια είναι στενή, είμαστε δίπλα τους, στα ζητήματα που αφορούν τα σχολεία τους και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όταν μάς δίνεται η ευκαιρία να βρισκόμαστε στα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας,  κοντά στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, όπως το πράττουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή Αποκριά»!

dimarchos-peiraia-eidika-scholeia

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button