Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος  Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε  στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε  χθες, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ».

dimarchos-peiraia-sthn-ethsia-ekdhlwsh-twn-ergazomenwn-tou-dimouΣτον χαιρετισμό του τόνισε, μεταξύ άλλων,  ότι η  Δημοτική Αρχή έχει αναπτύξει με τους εργαζόμενους του δήμου μια σχέση  σεβασμού και αλληλοεκτίμησης.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι,  η Πειραϊκή κοινωνία θέλει να βλέπει έναν δήμο  και τους εργαζόμενούς του να είναι συνεπείς και να καταβάλλουν  προσπάθειες  με στόχο τη βελτίωση της πόλης και της καθημερινότητάς τους.

Επιπλέον, ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στην υποστελέχωση της αυτοδιοίκησης, υπογραμμίζοντας πως ανατίθενται αρμοδιότητες χωρίς πόρους και χωρίς δυναμικό, λέγοντας πως δεν γίνεται με τα ελάχιστα εφόδια και εργαλεία που έχουν οι δήμοι να επιτελέσουν το σημαντικό τους ρόλο στον βαθμό που θα επιθυμούσαν. «Είναι ένα διαχρονικό ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί, προκειμένου οι δήμοι να είναι στελεχωμένοι με επαρκές προσωπικό για να προσφέρουν απρόσκοπτα τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους δημότες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά Κωνσταντίνος Γαλάνης.

vraveiaΝα σημειωθεί ότι, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά βράβευσε τα παιδιά των υπαλλήλων που πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο πρώην Βουλευτής Νίκος Μανωλάκος, ο  Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης (ΑΜΚΕ) Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Αντωνία Καρακατσάνη, Παναγιώτης Ρέππας, Γρηγόρης Καψοκόλης, Δημήτρης Καρύδης, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Χατζηαλέξης, Αλεξάνδρα  –  Γερασιμούλα Τουμαζάτου, Νικήτας Γκόλφης, Βασίλης Κατσαφάδος, οι επικεφαλής  των δημοτικών παρατάξεων «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες» και «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά»  Γιώργος Γαβρίλης και Νίκος Αμπατιέλος αντίστοιχα, ο Δημοτικός  Σύμβουλος Δημήτρης Γκερλές,  ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρης Πεφάνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουβάτσος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και Διευθυντής  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκος Πλατανησιώτης κ.ά.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button