Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας

«Βήματα προόδου στην περιοχή, θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για την ανάπτυξή  της»

koph-pitas-g-koinothtasΣτους στόχους που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή  για την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, καθώς  και  για τα έργα που αναμένεται τα υλοποιηθούν, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στην καθιερωμένη ετήσια  εκδήλωση της  Κοινότητας.

Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι έχουν γίνει βήματα προόδου για το Νέο Φάληρο, σημειώνοντας: «Θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και ακόμη πιο συστηματικά και αυτήν την πενταετία, προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε  μεγαλύτερα πράγματα για τον Πειραιά γενικότερα και για τη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα ειδικότερα».

Ο Δήμαρχος  αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων  στα έργα καθημερινότητας που αφορούν στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα και σε  θέματα  που έχει δρομολογήσει ο  δήμος για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Τέλος, ευχήθηκε στην νέα Πρόεδρο Όλγα Πυκνάδα και  στο νέο Κοινοτικό Συμβούλιο  καλή επιτυχία στο έργο τους.

 

moralis-pyknadaΗ  Πρόεδρος  της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας Όλγα Πυκνάδα τόνισε ότι το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο έχει ξεκινήσει με διάθεση και όρεξη για δουλειά, σημειώνοντας ότι ήδη σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους και τις Υπηρεσίες του δήμου γίνονται προσπάθειες σε πολλούς  τομείς, όπως στην καθαριότητα, στο πράσινο και σε παιδικές χαρές, για την περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής.

 

vitsas-flouriΤο φλουρί της Βασιλόπιτας έτυχε στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Γιώργο Βίτσα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Βουλευτής Α΄  Πειραιά Κώστας  Κατσαφάδος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού  Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Δημήτρης Κατσικάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά  Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι  Δημήτρης Καρύδης, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου,   Παναγιώτης   Ρέππας,  Αντώνης Μοραντζής, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Χαράλαμπος Λιακόσταυρος,  Δημήτρης Αράπης,  Αλεξάνδρα  –  Γερασιμούλα Τουμαζάτου,  ο επικεφαλής  της δημοτικής παράταξης  «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες», Γιώργος Γαβρίλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι   Ελίνα Βερυκάκη,  Άγγελος – Ιωάννης  Μπουλντούμης,  Χρήστος Φωτιάδης, Αλέξανδρος Κοτέας,  οι Πρόεδροι των Α΄ και  Ε΄  Δημοτικών Κοινοτήτων Δημήτρης Πεφάνης και  Παναγιώτα   Θειακούλη – Βοϊδονικόλα  αντίστοιχα,  Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου  Αργυρώ Λαγκαδιανού κ.ά.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button