Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ετήσια εκδήλωση του προσωπικού των  Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά

Η ετήσια εκδήλωση της Διεύθυνσης  των Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου, πραγματοποιήθηκε χθες στην  κατάμεστη από εργαζόμενους  αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου του δήμου (Μακράς Στοάς 15).

zilakou-vasilainaΗ Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία  Ζηλάκου, μιλώντας στους εργαζόμενους, αφού τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά,   τόνισε  ότι «στόχος  και αυτή την χρονιά είναι να  συνεχιστεί η καλή και παραγωγική δουλειά, όπως ακριβώς συμβαίνει τα  τελευταία  χρόνια στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς. Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών είναι στην αγκαλιά μας, μέσα σε περιβάλλον αγάπης  και  δημιουργικότητας, με σύγχρονα παιδαγωγικά προγράμματα και με πολυποίκιλες εκπαιδευτικές δράσεις».

Στη συνέχεια, η κα Ζηλάκου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη  Μώραλη,  για την  στήριξη και συμπαράστασή του, τη Διευθύντρια κα Ειρήνη Βασίλαινα, τις Προϊσταμένες  και όλο το  προσωπικό  των Βρεφονηπιακών Σταθμών για το έργο που επιτελούν  και για την ποιοτική δουλειά που  γίνεται καθημερινά.

 

makris-markarian-pefanisΣτην εκδήλωση παρευρέθηκαν : Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Χαρουτιούν Μαρκαριάν, ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρης Πεφάνης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Αγγελιδάκης και Ηλίας Χατζηκώστας, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α΄θμιας και Β΄θμιας  εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής και Δέσποινα Αρβανίτου αντίστοιχα και οι εργαζόμενοι  στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button