Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, με σοβαρότητα και εντιμότητα για περισσότερη ανάπτυξη στην περιοχή»

Στα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, καθώς και στους στόχους που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή για την περαιτέρω ανάπτυξή της, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στην καθιερωμένη ετήσια  εκδήλωση της  Κοινότητας.

moralis-tzeferakos-manwlakosΟ κ. Μώραλης επεσήμανε τα έργα και τις παρεμβάσεις στις συνοικίες της περιοχής που έχουν βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την  καθημερινότητα των κατοίκων, σημειώνοντας πως ο πήχης για την Δημοτική Αρχή είναι ακόμη πιο ψηλά για την επόμενη πενταετία. «Θα δουλέψουμε σκληρά, με σοβαρότητα και με εντιμότητα», τόνισε.

Υπογράμμισε τους στόχους για το επόμενο διάστημα, όπως είναι η αξιοποίηση του ιστορικού κινηματογράφου «ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ», για την οποία έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες με τον Δήμο Δελφών και επίκειται η μελέτη, η δημιουργία του «Σπιτιού του Ρεμπέτικου» στον σταθμό του ΟΣΕ  στον Άγιο Διονύσιο, η ριζική ανακαίνιση σχολείων της περιοχής κ.α.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσφορά του τέως Πρόεδρου της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Λεωνίδα Μελά  και ευχήθηκε στην νέα Πρόεδρο κα Θειακούλη – Βοϊδονικόλα και στο  νέο Κοινοτικό Συμβούλιο μια εποικοδομητική θητεία».

Η  Πρόεδρος της  Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτα   Θειακούλη – Βοϊδονικόλα, επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή κατάφερε με συνεχείς προσπάθειες να δώσει μια άλλη εικόνα και λάμψη στις γειτονιές της περιοχής, λέγοντας ότι η προσπάθεια για μεγαλύτερη αναβάθμιση θα συνεχιστεί  δυναμικά και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.

 

Η χορωδία του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Α΄  Πειραιά Κώστας  Κατσαφάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης  Πολιτικής Προστασίας Λεωνίδας Μανωλάκος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού  Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά  Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Γρηγόρης ΚαψοκόληςΑντώνης Μοραντζής, Παναγιώτης   Ρέππας, Αντωνία   Καρακατσάνη, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Βλαχάκος,  Νικήτας  Γκόλφης,  Σταυρούλα  Μέντη,  Δημήτρης Αράπης, ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης  Βοϊδονικόλας,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι   Ελίνα Βερυκάκη,  Άγγελος – Ιωάννης  Μπουλντούμης, Δημήτρης Γκερλές, Χρήστος Φωτιάδης, οι Πρόεδροι των Α΄ και Β΄ Δημοτικών Κοινοτήτων Δημήτρης Πεφάνης και  Παναγιώτης Μαστρονικόλας  αντίστοιχα,  Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄ θμιας εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, ο  Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» Δήμητρα Κούβαρη, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» Θεόδωρος Τσόντος,  η  Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου  Άννα Δασκαλάκη κ.α.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button