Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης των Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»  

Στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης των Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

 

moralis-aftiasΟ κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Παρευρέθηκα με χαρά στον ετήσιο χορό της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ», για την κοπή της Πρωτοχρονιατικης πίτας της. Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, με πολύ χορό, τραγούδι, γεμάτη από την πλούσια παράδοση της Μάνης. Η Ένωση Μανιατών είναι μια από τις μεγαλύτερες και πλέον δραστήριες ενώσεις της πόλης μας, με πολυποίκιλο έργο, η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι στενή και διαρκής, θα συνεχιστεί και θα είναι ακόμη πιο παραγωγική. Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Δήμητρα Κούβαρη και τα μέλη του Δ.Σ. της  Ένωσης για τις προσπάθειες που κάνουν να διατηρήσουν ζωντανή την ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου τους».

 

tzeferakos-kouvari-moralisΟ πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος υπογράμμισε σε δήλωσή του: «Οι Μανιάτες είναι ένα στήριγμα του Πειραιά. Από τους πρώτους Μανιάτες που ήρθαν στην πόλη, ως αχθοφόροι στον ΟΛΠ, καταφέραν στη συνέχεια και έγιναν παράγοντες της πόλης, υψηλόβαθμα στελέχη, επιχειρηματίες ή επιστήμονες αλλά και να έχουν μεγάλη εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο».

 

Η πρόεδρος της Ένωσης των Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» κα. Δήμητρα Κούβαρη επισήμανε: «Με τον Δήμο Πειραιά έχουμε πολύ καλή σχέση. Σε ότι πραγματοποιούμε είναι δίπλα μας με άψογη συνεργασία τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Αντιδήμαρχος κα. Ζαρακέλη. Όσον αφορά το κτίριο μας «Το σπίτι του Μανιάτη» και αυτό γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αράπη, γενικά όμως όλοι οι αντιδήμαρχοι και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι πάντα κοντά μας».

 

Από τον Δήμο Πειραιά στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν:

epishmoiΟι Αντιδήμαρχοι: Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Δημήτρης Καρύδης, Μαρκαριάν Χαρουτιούν, Αντώνης Μοραντζής, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Σταυρούλα Μέντη, Δημήτρης Αράπης, Δημήτρης Βλαχάκος, ο Δημοτικός  Σύμβουλος Νικήτας Γκόλφης οι Πρόεδροι των Α΄ και Ε΄ Δημοτικών Κοινοτήτων Δημήτρης Πεφάνης, Παναγιώτα Βοϊδονικολα Θειακούλη, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Ιωάννης Βοϊδονικόλας, κοινοτικοί σύμβουλοι και ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά Νίκος Πλατανησιώτης.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button