Δελτία τύπου

Τιμητική βράβευση του Δημάρχου  Πειραιά Γιάννη Μώραλη στην ημερίδα: «Το νέο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και εργασιακό τοπίο»  στο ΕΒΕΠ

karydis-moralis-bouldoumis-aftias-maronithsΟ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης βραβεύτηκε για το σημαντικό του έργο στην πόλη του Πειραιά, στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργάνωσε η εθελοντική δράση «Όλοι για τον Πειραιά» του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μπουλντούμη  και του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Άγγελου – Ιωάννη Μπουλντούμη, με  θέμα: «Το νέο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και εργασιακό τοπίο».

Ο κ. Μώραλης, παρέλαβε το βραβείο από τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο οποίος συντόνισε την ημερίδα. Ο κ. Αυτιάς, τόνισε ότι το έργο του Δημάρχου  Πειραιά στην πόλη είναι ευρύ και εξαιρετικά σημαντικό, ενώ αναφερόμενος στον πατέρα του κ. Μώραλη, Πέτρο Μώραλη, τόνισε  ότι ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, τον οποίο σεβόταν όλος ο πολιτικός κόσμος.

 

moralis-mitropoulosΓια την επαγγελματική τους πορεία και την προσφορά τους,  τιμήθηκαν επιπλέον, μεταξύ άλλων,   ο  καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρο Τζεφεράκο, ο κ. Τζεφεράκος από τον επιχειρηματία Γιάννη Κουλιζάκο, ο  Πρόεδρος  του Ε.Ε.Π Ιωάννης Βουτσινάς, από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών  Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης Δημήτρη Καρύδη και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς από τον Δημοτικό Σύμβουλο  Άγγελο – Ιωάννη Μπουλντούμη.

charvalakou-voutsinas karydis-papamanwlis

 

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν:

Γιώργος Χριστόπουλος, Καθηγητής Φορολογίας

Αλέξης Μητρόπουλος, Καθηγητής, Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ

Δημήτρης Μπολόφης, Δικηγόρος, ειδικός στις συντάξεις

Αριστοτέλης Κολοβός, Δικηγόρος,  ειδικός στις συντάξεις

Δημήτρης Πετρόπουλος, Δικηγόρος, Εργατολόγος

 

Στη συζήτηση  συμμετείχαν  οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων:

Βασίλειος  Κορκίδης,  Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Π

Ιωάννης Βουτσινάς, Πρόεδρος Ε.Ε.Π και Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας, Πρόεδρος Β.Ε.Π

 

imerida-to-neo-asfalistikoΤην ημερίδα παρουσίασε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ Νίκος Ελευθερόγλου.

Η ημερίδα  πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και του Δήμου Πειραιά,  στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο  της πόλης.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, τόνισε:

moralis-evep«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μια τόσο σημαντική ημερίδα διεξήχθη στην πόλη μας, με ειδικούς, οι οποίοι ανέλυσαν το νέο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και εργασιακό τοπίο. Πρόκειται για ένα κρίσιμο θέμα, το οποίο αφορά τις ζωές όλων μας και  οι συμπολίτες μας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους κορυφαίους εργατολόγους στη χώρα μας και ειδικούς επί του θέματος.  Χαίρομαι που βλέπω στον Πειραιά τον καθηγητή κ.  Μητρόπουλο και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, με τους οποίους μάς συνδέει μια βαθιά αλληλοεκτίμηση. Θα ήθελα να συγχαρώ τον  Άγγελο Μπουλντούμη και την οικογένεια Μπουλντούμη για αυτή την πρωτοβουλία, καθώς και για τη δράση τους στον Πειραιά στην εκπαίδευση, στην παιδεία και στην κοινωνία γενικότερα.  Ευχαριστώ θερμά για την τιμητική αυτή βράβευση. Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες».

 

bouldoumis-aftiasΟ Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά  Άγγελος – Ιωάννης Μπουλντούμης, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη για την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά στην εκδήλωση,  επισημαίνοντας:  «Αυτό που με κάνει να χαίρομαι πραγματικά είναι το γεγονός ότι αυτή η ημερίδα στηρίζεται σε ανθρώπους έμπειρους, μοναδικούς στο επάγγελμά τους, ενεργούς επιστήμονες που με τη γνώση τους έχουν βοηθήσει  χιλιάδες ανθρώπους να βρουν λύσεις στα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Ο Όμιλος  Μπουλντούμη, εκτός από την εκπαίδευση υπηρετεί και τη λογική της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Πιστεύω πως έχουμε χρέος να ανταποδώσουμε στους πολίτες του Πειραιά την επαγγελματική στήριξη που μάς παρέχουν εδώ και πολλά χρόνια και ευκαιρία μας να το κάνουμε πράξη είναι οι δράσεις κάτω από την ομπρέλα του  «Όλοι για τον Πειραιά».

 

 

Από τον Δήμο Πειραιά στην ημερίδα παρευρέθηκαν επίσης, η  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Συγκοινωνίας Αλεξάνδρα  –  Γερασιμούλα Τουμαζάτου και η Δημοτική Σύμβουλος Ελίνα Βερυκάκη.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button