Δελτία τύπου

Συναντήσεις Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με  τους Πρέσβεις της Δημοκρατίας της Ινδονησίας και της Δημοκρατίας του Καζακστάν  στην Ελλάδα

Ο  Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε χθες,  στο Δημαρχείο  τον Πρέσβη της Δημοκρατίας του Καζακστάν στην Ελλάδα Yerlan Baudarbek –Kozhatayev.

arapis-zarakeli-moralis-presveis-indonhsias-kazakstanΣτη συνάντηση συμμετείχαν  η  Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ανδριάνα  Ζαρακέλη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υπηρεσίας Δόμησης και Γενικού Σχεδιασμού Πόλης Δημήτρης Αράπης και ο  CEO της  DKG Development Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Νωρίτερα,  ο κ. Μώραλης και η κα Ζαρακέλη επισκέφθηκαν  την  Πρεσβεία  της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Ελλάδα και είχαν συνάντηση με τον Πρέσβη  Bebeb Abdul Kurnia Nugraha Djundjunan.

Στο τέλος των συναντήσεων αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

zarakeli-moralis-presvhs-indonhsias«Οι συναντήσεις με τους Πρέσβεις εντάσσονται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και των σχέσεων που δημιουργεί η πόλη του Πειραιά με άλλα μεγάλα κράτη και πόλεις.

Επιθυμία μας είναι να προχωρήσουμε σε αδελφοποιήσεις με πόλεις – λιμάνια  στην Ινδονησία και στο Καζακστάν με μεγάλη ιστορία -όπως έχει ο Πειραιάς- υλοποιώντας πολιτιστικές, αθλητικές, επιχειρηματικές ανταλλαγές και συνέργειες.

Τέτοιου είδους συναντήσεις είναι ωφέλιμες, καθώς ανοίγουν επιπλέον διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας της πόλης μας με χώρες του εξωτερικού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Πρέσβεις για την εποικοδομητική μας  συζήτηση και τα καλά τους λόγια, για την πρόοδο του Πειραιά».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button