Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο  Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στα εγκαίνια της  επέκτασης του Σταθμού Διακίνησης Αυτοκινήτων (Λιμένας Ηρακλέους)

o-dimarchos-peiraia-sta-egkainia-epektashs-stathmou-diakinhshs-aftokinhtwnΟ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια της επέκτασης του Σταθμού Διακίνησης Αυτοκινήτων (Λιμένας Ηρακλέους), που πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, στη βόρεια πλευρά του λιμανιού στο Κερατσίνι.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

yiannis-moralis-sta-egkainia-epektashs-stathmou-diakinhshs-aftokinhtwn«Επενδύσεις όπως είναι η επέκταση του σταθμού διακίνησης αυτοκινήτων- Λιμένας Ηρακλέους στο Κερατσίνι, αποτελούν προστιθέμενη αξία και για το λιμάνι και για τους δήμους του παραλιμένιου μετώπου και για τη χώρα. Οι  επενδύσεις που υλοποιούνται στο λιμάνι είναι σημαντικές και γι΄ αυτόν τον λόγο το έχουν αναβαθμίσει κατά πολλές βαθμίδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο,  ειδικά στους τομείς της διακίνησης εμπορευμάτων, επιβατών, αυτοκινήτων, αλλά και σε επίπεδο κρουαζιέρας. Σημασία έχει – και αυτός είναι ο στόχος των Δημάρχων του παραλιμένιου μετώπου – όλη αυτή η ανάπτυξη του λιμανιού και όλος αυτός ο πλούτος να διανέμεται και στις περιοχές του Πειραιά, έτσι ώστε να  αναβαθμίσει τις ζωές των πολιτών και όσον αφορά εμένα, των κατοίκων του Δήμου Πειραιά.

Είμαι υπέρ των επενδύσεων στο λιμάνι, με την προϋπόθεση να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στα περιβαλλοντικά ζητήματα και στον ανθρώπινο παράγοντα, καθώς κυρίαρχή μας στόχευση είναι να ζουν  οι δημότες μας υπό καλύτερες συνθήκες γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

dimarchos-yiannis-moralis-sta-egkainia-epektashs-stathmou-diakinishs-aftokinhtwnΣε αυτό το πλαίσιο και με αυτή τη λογική κινείται άλλωστε και η δική μου συμμετοχή και παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ : αφενός να προωθούμε τις επενδύσεις που είναι χρήσιμες και επωφελείς, καθώς δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, αφετέρου – και αυτό είναι το πιο σημαντικό-να προασπιζόμαστε τα περιβαλλοντικά και άλλα ζητήματα για την  αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Πειραιωτών και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης του Πειραιά».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button