Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  στην ετήσια εκδήλωση της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν»

ethsia-ekdhlwsh-kalou-poimhnΟ Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος του Καλού Ποιμένα Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», η οποία πραγματοποιήθηκε  χθες, στο Φουαγιέ του  Δημοτικού  Θεάτρου.

 

 

moralis-paichnidia-kalos-poimhnΟ κ. Μώραλης αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τους παρευρισκόμενους και  πέρασε όμορφες στιγμές με τα παιδιά του Καλού Ποιμένα, τα οποία έπαιξαν διάφορα παιχνίδια και  «πλημμύρισαν»  με χαμόγελα το Φουαγιέ.

 

 

 

Ο κ.  Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων:

moralis-ekdhlwsh-kalos-poimhn«Έχω την τιμή να είμαι Αντιπρόεδρος στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, μια κοινωνική δομή που επιτελεί σπουδαίο έργο, φροντίζοντας τα παιδιά με σεβασμό, αξιοπρέπεια κι αγάπη, για αυτό και έχει στο πλευρό της όλη την πόλη. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους γιατί έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Μπορώ να δεσμευτώ και από τη θέση του Δημάρχου Πειραιά, ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά και τη διοίκηση, είτε άμεσα για να λύσουμε τα προβλήματα είτε δημιουργώντας μια ισχυρή συμμαχία, ώστε να διεκδικήσουμε περισσότερα για αυτά τα παιδιά. Τους εύχομαι να έχουν μια καλή χρονιά, με το χαμόγελο στα πρόσωπά τους, όπως πρέπει να είναι κάθε παιδί.

kouzoumiΘα ήθελα να ευχαριστήσω για την πολύ καλή μας συνεργασία τον Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» Γιάννη Χατζόγλου και τη Διευθύντρια Αγγελική Κουζούμη. Να συγχαρώ επίσης, τους εργαζομένους του Καλού Ποιμένα και όλους όσους στηρίζουν τη δομή».

 

 

chatzoglou-moralisO Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» Γιάννης Χατζόγλου, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Το 2023 έφερε στον Καλό Ποιμένα αρκετές δυσκολίες, ωστόσο χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού, στη στήριξη της Πολιτείας διά του Υπουργείου Δικαιοσύνης, των φορέων, της Εκκλησίας, του δήμου και την αγάπη του κόσμου, πρωτίστως με την απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας, καταφέραμε και συνεχίζουμε αισιόδοξα και το 2024, τις προσπάθειες που κατατείνουν στο κοινό καλό.  Εύχομαι καλή χρονιά».

 

Επίσης, η διοίκηση του Καλού Ποιμένα ευχαρίστησε, την Αντιδήμαρχο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Εξωστρέφειας και Τουρισμού Ανδριάνα  Ζαρακέλη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης,  την  Αντιδήμαρχο των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Αντωνία  Καρακατσάνη για τη συμβολή της, καθώς και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου  Νίκο Διαμαντή για την παραχώρηση του χώρου.

 

Στην  εκδήλωση, από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν: Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης  Ρέππας, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Συγκοινωνίας και Αναπληρώτρια Αντιπρόεδρος του Καλού Ποιμένα Αλεξάνδρα  –  Γερασιμούλα Τουμαζάτου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού Γιάννης Χατζηαλέξης,   ο επικεφαλής  της δημοτικής παράταξης  «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες», Γιώργος Γαβρίλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελίνα Βερυκάκη και Άγγελος   Μπουλντούμης, ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Αναστάσιος Πούλος  και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Νίκος Διαμαντής.

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button