Δελτία τύπου

Δήμος Πειραιά και ΚΟ.Δ.Ε.Π. συγκεντρώνουν είδη ρουχισμού για τους αστέγους της “Σχεδίας” στηρίζοντας τη δράση του «Όλοι μαζί Μπορούμε»

Σάββατο 20 Ιανουαρίου, 10:00-14:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (ισόγειο Δημαρχείου)

Σε μία ακόμα σημαντική κοινωνική δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» λαμβάνει μέρος ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, στηρίζοντας τον άστεγο πληθυσμό της «Σχεδίας».

Σκοπός της δράσης είναι η συγκέντρωση ειδών ρουχισμού, σε συνεργασία με τη «ΣΧΕΔΙΑ» και 5 Δήμους της Αττικής, ένας εκ των οποίων είναι και ο Δήμος του Πειραιά.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (ισόγειο Δημαρχείου).

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

  • Σκούφοι
  • Κασκόλ
  • Γάντια
  • Κάλτσες

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση συνεχίζουν να συμμετέχουν σε κοινωνικές δράσεις που σκοπό έχουν τη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας. Οι Πειραιώτες έχουν δείξει πολλές φορές την ευαισθησία τους  σε θέματα  κοινωνικής αλληλεγγύης και  είμαι βέβαιος ότι και αυτό το Σάββατο θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το «Όλοι μαζί Μπορούμε», για την εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας».

 

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Ιωάννης Βοϊδονικόλας, δήλωσε:

«Καλώ όλους τους Πειραιώτες να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία του «Όλοι μαζί Μπορούμε», πιστεύοντας  ότι ο Πειραιάς για ακόμη μια φορά θα αναδείξει εμπράκτως, μέσα από ακόμα μια σημαντική κοινωνική δράση, το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους αδύναμους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται καθημερινά».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button