Δελτία τύπου

Πρωταγωνιστές στη μαγεία των Χριστουγέννων τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά

Τη μαγεία των Χριστουγέννων «μετέφεραν», με ξεχωριστό τρόπο τα παιδιά  των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά  μέσα από τις μοναδικές τους  παραστάσεις, στους γονείς  και σε όσους παρευρέθηκαν  στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους, που πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική Πινακοθήκη και στους χώρους των Σταθμών.

Οι μικροί πρωταγωνιστές παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις, ποιήματα, τραγούδια και κάλαντα  και εισέπραξαν το πιο ζεστό χειροκρότημα.

vrefonhpiakoi-christougennaΟ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του,   ανέφερε ότι τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών πάντα παρουσιάζουν όμορφες Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, περνώντας αισιόδοξα και ελπιδοφόρα μηνύματα.

Ο κ. Μώραλης  τόνισε πως τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων και συνεχάρη την Αντιδήμαρχο κα  Χαραλαμπία Ζηλάκου, τους Διευθυντές  και όσους εργάζονται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την προσπάθεια που καταβάλλουν,  ώστε  τα παιδιά να περνούν  τις ώρες τους στους σταθμούς όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία σε όλους.

 

 

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου, στον χαιρετισμό της, τόνισε: 

zilakou-christougenna-vrefonhpiakoi«Oι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχουν επίκεντρο τα παιδιά, στα οποία επιθυμούμε να προσφέρουμε με όσα μέσα διαθέτουμε ό,τι καλύτερο  μπορούμε για να απολαύσουν ξέγνοιαστες και όμορφες γιορτές.

Αυτές τις Άγιες Ημέρες, ας μεταφέρουμε  το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, σαν μια νότα αγάπης και αισιοδοξίας.

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω  θερμά  όλους όσοι εργάστηκαν για τον σκοπό αυτό,  συνεισφέρανε  και συμμετείχαν με αγάπη, ζήλο και προσωπική εργασία στην προετοιμασία και στην οργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών, τον Προϊστάμενο των Βρεφονηπιακών Σταθμών και όλο το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό  για την αγάπη, αλλά και για τον  επαγγελματισμό που δείχνουν, συμβάλλοντας  στο να παρέχουν  οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του δήμου μας, ένα περιβάλλον με ασφάλεια και σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα βρέφη και τα νήπια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς τους γονείς που μάς εμπιστεύεστε τα παιδιά σας σε αυτή την τόσο ευαίσθητη ηλικία και ένα μεγαλύτερο  ευχαριστώ   στα ίδια τα παιδιά,  που δίνουν χαρά, ζωή και αισιοδοξία, που ομορφαίνουν και χρωματίζουν αυτές τις Άγιες Ημέρες και πραγματικά  αξίζουν το μεγαλύτερο χειροκρότημά μας.

Και εφέτος ο Δήμαρχος Πειραιά εξασφάλισε σε αυτές τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, δωροεπιταγές παιχνιδιών για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου μας.

Εύχομαι οι Άγιες Ημέρες που έρχονται να μάς χαρίσουν   υγεία, αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα, αγάπη και χαμόγελα χαράς. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!!».

 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου ψυχαγώγησε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους παρευρισκόμενους.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button