Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην πρεμιέρα της παράστασης «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» σε σκηνοθεσία Robert Wilson στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

theatrikh-parastash-treis-pshles-gynaikes-sto-dithepiΠαρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πραγματοποιήθηκε χθες στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του έργου «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» του Edward Albee, σε σκηνοθεσία του Robert Wilson.

 

 

sakkelaropoulou-moralisΟ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε την κα Σακελλαροπούλου στο εμβληματικό θέατρο της πόλης μας. Παρόντες στην λαμπερή πρεμιέρα ήταν επίσης η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ιωσήφ Βουράκης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Ειρήνη Νταϊφά, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Νίκος Διαμαντής, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου.

Ο διεθνούς φήμης Αμερικανός σκηνοθέτης Robert Wilson σκηνοθετεί το έργο «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» του Edward Albee στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές που έχουν ανέβει στην Ελλάδα, με πρωταγωνίστριες τρεις εξέχουσες Ελληνίδες ηθοποιούς, τη Ρένη Πιττακή, την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Λουκία Μιχαλοπούλου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

moralis-sakkelaropouloosto-dithepi«Υποδεχθήκαμε χθες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην πρεμιέρα της παράστασης «Τρεις Ψηλές Γυναίκες».

Μια εκπληκτική παράσταση, η οποία καθήλωσε τους θεατές, με την αριστοτεχνική σκηνοθεσία του Robert Wilson και φυσικά με τις συγκλονιστικές ερμηνείες της Ρένης Πιττακή, της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και της Λουκίας Μιχαλοπούλου.

vourakis-valia-moralisΜια θεατρική παράσταση, αντάξια του κύρους, της σημασίας και της ιστορίας του Δημοτικού μας Θεάτρου, το οποίο πλέον έχει περάσει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και εξωστρέφειας και συνεχίζει την ανοδική του πορεία, όπως πράττει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button