Δελτία τύπου

Με δέκα νέα οχήματα ενισχύει ο Δήμος Πειραιά τον τομέα Καθαριότητας και άλλες νευραλγικές υπηρεσίες

deka-nea-ochimata-sthn-kathariothtaΜε  δέκα νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Πειραιά, εκσυγχρονίζοντας ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες αποκομιδής των απορριμμάτων,  καθώς και άλλους νευραλγικούς τομείς του δήμου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε σήμερα,   τρία ηλεκτροκίνητα σάρωθρα με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης», καθώς επίσης πέντε ημιφορτηγά πολλαπλών χρήσεων και δύο ημιρυμουλκούμενα απορριμματοκιβώτια για την μεταφόρτωση απορριμμάτων, τα οποία προμηθεύτηκε από ιδίους πόρους.

Η παραλαβή των οχημάτων πραγματοποιήθηκε στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Πειραιά, στο Σχιστό, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτη Ρέππα.

 

neo-ochima-kathariothtasΟ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε δυναμικά ώστε να διατηρήσουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο την καθαριότητα στον Πειραιά, κάτι το οποίο επιτύχαμε με πολύ μεγάλη προσπάθεια τα προηγούμενα χρόνια. Παραλάβαμε σήμερα νέα οχήματα που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τον στόλο του Δήμου Πειραιά, μεταξύ των οποίων τρία ηλεκτροκίνητα. Τα οχήματα αυτά θα αξιοποιηθούν στον τομέα Καθαριότητας, καθώς και σε άλλους τομείς του δήμου, προκειμένου να παρέχουμε στους δημότες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες».

 

reppas-nea-ochimata-sthn-kathariothtaΟ Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Συνεχίζεται η αναβάθμιση του στόλου μας με δέκα νέα οχήματα, τα τελευταία οχήματα που παραλαμβάνουμε γι΄ αυτήν την χρονιά. Πρόκειται για πέντε ημιφορτηγά πολλαπλών χρήσεων, εκ των οποίων τα τρία έχουν εκχιονιστική λεπίδα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε πιθανές χιονοπτώσεις, τρία ηλεκτροκίνητα σάρωθρα και δύο απορριμματοκιβώτια μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Επενδύουμε στον στόλο μας, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό, γιατί όταν έχουν καινούργια μηχανήματα και καινούργιο στόλο, εργάζονται με περισσότερη αποδοτικότητα και ασφάλεια».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button