Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Βράβευση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο 20ο  Κύπελλο Πυγμαχίας «Τσαγκράκεια» στο Θεμιστόκλειο Στάδιο

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης βραβεύτηκε για την προσφορά του σε θέματα αθλητισμού, κατά τη διάρκεια αγώνων για το 20ο Κύπελλο Πυγμαχίας, «Τσαγκράκεια»,  οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο Θεμιστόκλειο Στάδιο.

Τα «Τσαγκράκεια», τελούσαν υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά,  του Ο.Π.Α.Ν.,  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και της Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του ιδρυτή του Γ.Σ. «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» Πουλίκου Τσαγκράκου, ο οποίος το 1980 ίδρυσε το Σύλλογο στα Μανιάτικα του Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης,  παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα  από τον  προπονητή του Γυμναστικού Συλλόγου Πειραιά «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» Γιώργο  Τσαγκράκο, τόνισε:

moralis-tsagkrakos«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη βράβευση τον Γιώργο  Τσαγκράκο.   Πολλά μπράβο για τη δουλειά που κάνει τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο άθλημα της πυγμαχίας στο Θεμιστόκλειο Στάδιο, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν. Ένα άθλημα στο οποίο ο Γιώργος έχει γράψει και γράφει ιστορία.

Μπράβο στους συμμετέχοντες και συγχαρητήρια στους νικητές.  Ως Δήμος Πειραιά και ως Ο.Π.Α.Ν. θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε  τους γυμναστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης, οι οποίοι προάγουν τον αθλητισμό στην πόλη μας. Τα τελευταία 9 χρόνια έχουμε ανακαινίσει όλες τις υπάρχουσες αθλητικές υποδομές της πόλης μας και στόχευσή μας είναι να  δημιουργήσουμε και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις στον Πειραιά».

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης,  δήλωσε:

moralis-kapsokolis-vourakis«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Τσαγκράκο για την πολύ όμορφη διοργάνωση.  Κατάφερε να γεμίσει με κόσμο το Θεμιστόκλειο Στάδιο για ένα άθλημα, για το οποίο δεν έχουμε πραγματοποιήσει ξανά παρόμοια διοργάνωση σε ανοιχτό χώρο.

Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια του παραχωρήσαμε έναν χώρο για τη σχολή του, στο Θεμιστόκλειο Στάδιο και πραγματικά την προσέχει σαν  το  σπίτι του».

 

Ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Πειραιά «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» Γιώργος  Τσαγκράκος, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Διοργανώνω τα «Τσαγκράκεια» στη μνήμη του πατέρα μου. Τα πρώτα είχαν γίνει το 1991 και μετά από περίπου 30 χρόνια με τη βοήθεια του Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, επιστρέψαμε πάλι εδώ και διοργανώσαμε τους αγώνες, με τη συμμετοχή αθλητών από όλη τη Ελλάδα».

 

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν :

Οι Αντιδήμαρχοι: Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Γρηγόρης Καψοκόλης,  Παναγιώτης Ρέππας, Λεωνίδας  Μανωλάκος και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χαρουτιούν Μαρκαριάν και  Αντώνης  Μοραντζής.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button