Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο «2ο Μανιάτικο Αντάμωμα» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

moralis-maniatiko-antamwmaΟ Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Βάλια Μώραλη στο «2ο Μανιάτικο Αντάμωμα», που διοργάνωσε  η  Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» χθες, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η εκδήλωση τελούσε και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

 

Πλήθος κόσμου διασκέδασε σε ένα «ταξίδι» στην παράδοση με αφετηρία τη Μάνη, με ζωντανή μουσική, χορό, πλούσια εδέσματα, πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:

moralis-kouvari«Είναι χαρά μου που βρίσκομαι  σε  άλλη μια μεγάλη εκδήλωση της Ένωσης  Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με πολύ κόσμο. Πρόκειται για έναν από τους πιο ενεργούς και δραστήριους συλλόγους της πόλης μας. Το Μανιάτικο στοιχείο στον Πειραιά είναι έντονο και  δυναμικό  και η  συνεργασία μας που είναι στενή και διαρκής, θα συνεχιστεί και θα είναι ακόμη πιο παραγωγική.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο Δήμητρα Κούβαρη, τα μέλη του Δ.Σ. της  Ένωσης και όλους όσοι βρίσκονται  στο «2ο Μανιάτικο Αντάμωμα».

Σχετικά με το άγαλμα του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι έχει ήδη τοποθετηθεί και ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν τις προσεχείς εβδομάδες.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» Δήμητρα Κούβαρη, σε δήλωσή της, επεσήμανε:

«Στο «2ο Μανιάτικο Αντάμωμα» σκοπός  είναι να περάσουμε όμορφα, κάτι που όλοι μας έχουμε πολύ ανάγκη. Είναι ένα «ταξίδι» στην παράδοση που ξεκινά  από τη Μάνη και θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός επίσης είναι να  βοηθήσουμε τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία, καθώς σε εκείνους θα διατεθεί  ένα  μέρος των εσόδων από την λαχειοφόρο και το κέτερινγκ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, μεταξύ άλλων,  τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και την Αντιδήμαρχο  Εξωστρέφειας, Τουρισμού και  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων  Ανδριάνα Ζαρακέλη, που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην εκδήλωση».

Στο «2ο Μανιάτικο Αντάμωμα», από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν:

Οι Αντιδήμαρχοι : Ανδριάνα Ζαρακέλη, Δημήτρης Αράπης, Αθηνά  Γλύκα – Χαρβαλάκου, Αντωνία Καρακατσάνη,  Γρηγόρης Καψοκόλης, Κυριακή Μπουρδάκου, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γερασιμούλα  Τουμαζάτου  και Αντώνης  Μοραντζής, ο Πρόεδρος  της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Δημήτρης Βλαχάκος, υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button