Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην φιλανθρωπική συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

moralis-serafeimΟ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε χθες, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με τη γνωστή ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Είναι μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την πόλη και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά.

Η μουσική έγινε γέφυρα και ένωσε τους ανθρώπους για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των ευάλωτων μελών της κοινωνίας μας.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Πειραιώς κ. Σεραφείμ μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη βράβευσαν τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη, για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Την εκδήλωση παρουσίασαν  η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Αλφιέρης, ενώ συμμετείχε και η μαθητική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

serafeim-moralis-printezisΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Πειραιώς κ. Σεραφείμ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η αγάπη δεν είναι θεωρητικός λόγος, αλλά είναι πράξεις. Το μήνυμα αυτό της Εκκλησίας, το κάνουμε σήμερα έμπρακτη και συμμετοχική διαδικασία για όλους τους Πειραιώτες, οι οποίοι στηρίζουν επί σειρά ετών τη φιλανθρωπική δράση της Μητροπόλεως Πειραιώς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές, την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Πειραιά, την κα Πέγκυ Ζήνα και όλους όσοι συνέβαλαν στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

moralis-printezis«Η φιλανθρωπική συναυλία είναι μία σημαντική πρωτοβουλία της Μητρόπολης Πειραιά που αποτελεί θεσμό για την πόλη μας. Η Μητρόπολη Πειραιά επιδεικνύει διαχρονικά σπουδαία φιλανθρωπική και κοινωνική δράση και ο  Μητροπολίτης Πειραιώς είναι ένας δραστήριος άνθρωπος κοντά στην κοινωνία, κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Βραβεύσαμε τον Γιώργο Πρίντεζη, έναν πολύ σημαντικό Πειραιώτη αθλητή και έναν αξιόλογο άνθρωπο, για την προσφορά του στον αθλητισμό. Είναι μια εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των ευάλωτων μελών της κοινωνίας μας. Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε διαχρονικά κοινωνικές δράσεις και είμαστε κοντά σε κάθε Πειραιώτη που έχει ανάγκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Μητρόπολη, με την οποία έχουμε μια εξαιρετική, εποικοδομητική συνεργασία, η οποία πιστεύω ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο».

 

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν στην εκδήλωση οι Αντιδήμαρχοι:  Ανδριάνα Ζαρακέλη, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου,  Γρηγόρης Καψοκόλης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Αλέκα Τουμαζάτου, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ιωσήφ Βουράκης, ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Αναστάσιος Πούλος, ο Πρόεδρος της Α΄θμιας Σχολικής Επιτροπής  Χρήστος Μακρής κ.ά.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button