Δελτία τύπου

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Πρόεδρο και τα νέα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης

Ο  Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε χθες, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Θοδωρή Καπράλο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου  Νίκο Κασιμάτη, τον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Χατζηιωάννου, τον Οικονομικό Επόπτη Αγκόπ Οβακιμιάν και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Σωτηρίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εθιμοτυπικό πλαίσιο, καθώς ήταν η πρώτη μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την  αγορά της πόλης και τον τουρισμό.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ τον Πρόεδρο Θοδωρή Καπράλο και τα νέα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν. Με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά έχουμε μία διαρκή, σταθερή και θετική συνεργασία  για θέματα που αφορούν την πόλη και όχι μόνο την επιχειρηματικότητα, γιατί πολλά από αυτά συνδέονται με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Συζητήσαμε για τις επιχειρήσεις, για τον τουρισμό και για νέες συνέργειες που μπορούν να υλοποιηθούν μεταξύ Δήμου Πειραιά και Εμπορικού Συλλόγου.

Ο  Εμπορικός Σύλλογος είναι ένας από τους σημαντικότερους φορείς της πόλης και  επιθυμία μας είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την παραγωγική και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία εννέα χρόνια. Εύχομαι στον Πρόεδρο και τα νέα μέλη του Δ.Σ καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Θοδωρής Καπράλος, δήλωσε:
«Με τον Δήμαρχο Πειραιά έχουμε μία διαρκή επικοινωνία για όλα τα θέματα που αφορούν το εμπόριο της πόλης και όχι μόνο. Συζητήσαμε για το πως μπορεί να είναι η επόμενη ημέρα, πως σχεδιάζουμε και πως ονειρευόμαστε τα επόμενα χρόνια. Έχουμε κοινό όραμα και πιστεύω ότι πολλά θετικά πράγματα θα έρθουν και για την αγορά της πόλης και για τους πολίτες του Πειραιά».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button