Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Με παιδικά χαμόγελα «πλημμύρισε» το Βεάκειο Θέατρο  στην καλοκαιρινή γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά 

giorth-vrefonhpiakwn-veakeioΤη δική τους παράσταση, έδωσαν χθες, οι  λιλιπούτειοι Πειραιώτες των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, στο Βεάκειο Θέατρο, παρουσιάζοντας την καλοκαιρινή τους γιορτή με θέμα «Ένα τραγούδι μια ιστορία».

Τα παιδιά  χορεύοντας και τραγουδώντας, με τον μοναδικό και ξεχωριστό  τους τρόπο, κατέπληξαν τους γονείς τους, τους συγγενείς και τους προσκεκλημένους και εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

filarmonikh-veakeioΤη γιορτή άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, που ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους με γνωστές μελωδίες.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
ekdhlwsh-vrefonhpiakwn-veakeio-theatro«Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά βρέθηκαν πάλι στο Βεάκειο Θέατρο σε μία όμορφη γιορτή, η οποία έχει καθιερωθεί να γίνεται κάθε χρόνο. Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί προσφέρουν σημαντικό παιδαγωγικό έργο και συμβάλουν στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του κάθε παιδιού. Είμαστε ευχαριστημένοι από το επίπεδο λειτουργίας των Σταθμών, δεν εφησυχάζουμε και πάντοτε επιδιώκουμε τη βελτίωσή τους, προκειμένου τα παιδιά να ζουν όμορφες στιγμές και να χαμογελούν.

Θα ήθελα να συγχαρώ την αρμόδια Αντιδήμαρχο Χαραλαμπία Ζηλάκου, την Διευθύντρια Ειρήνη Βασίλαινα,  το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, γιατί υπερβάλλοντας εαυτούς, καλύπτουν κενά και ξεπερνούν δυσκολίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω  επίσης, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά».

 

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία   Ζηλάκου, στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων, τόνισε:
zilakou-veakeio«Με τη σημερινή μας καλοκαιρινή εκδήλωση υποδεχόμαστε με τραγούδια το Καλοκαίρι.  Τα παιδιά  θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου, για να τα καμαρώσουμε  και να μάς παρουσιάσουν τη γιορτή τους  «Ένα τραγούδι μια ιστορία».

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με γνώμονα τις σύγχρονες αρχές της παιδαγωγικής,  σχεδιάσαμε  και  υλοποιήσαμε δράσεις, διαλέξεις, τα πιο σύγχρονα προγράμματα προσχολικής εκπαίδευσης, εκδηλώσεις και παραστάσεις που  ενίσχυσαν την  ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων  των παιδιών,  την επιμόρφωση  του  προσωπικού, την ενημέρωση των γονέων σε θέματα με επίκεντρο το παιδί από ειδικούς επιστήμονες παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοπεδικούς.
Στόχος μας  είναι να προσφέρουμε στα παιδιά σας ένα ασφαλέστερο  και ποιοτικότερο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Θα ήθελα να  ευχαριστήσω τους γονείς που μάς εμπιστεύεστε τα παιδιά σας.  Εύχομαι να είναι υγιή, να τα καμαρώνετε και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό της  Διεύθυνσης των Βρεφονηπιακών Σταθμών, τη Διευθύντρια  Ειρήνη  Βασίλαινα, τον Προϊστάμενο  Παναγιώτη  Δρούτσα, όλες τις Προϊσταμένες των Βρεφονηπιακών Σταθμών, το άρτια καταρτισμένο και ικανό εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς  και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω  τη Φιλαρμονική του Δήμου μας και όλους τους συντελεστές της εφετινής καλοκαιρινής εκδήλωσης.

Πάνω από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο της πόλης μας, Γιάννη Μώραλη, που είναι τόσο για εμένα όσο και για τους Βρεφονηπιακούς μας  Σταθμούς στήριγμα και   πολύτιμος αρωγός.

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι».

 

epishmoi-giorth-vrefΣτην γιορτή παρευρέθηκαν: Οι υποψήφιοι Βουλευτές Κώστας Κατσαφάδος,  Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Μελάς, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αράπης,  Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Αντωνία Καρακατσάνη και Παναγιώτης Ρέππας, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χαρουτιούν   Μαρκαριάν και Αντώνης  Μοραντζής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι Ένα»  Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο  Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Αλέξανδρος Νανόπουλος, Κοινοτικοί Σύμβουλοι,  ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Βασίλης Καραγιάννης.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button