Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Εντυπωσιακή επίδειξη μόδας στον προαύλιο χώρο  του Δημοτικού Θεάτρου 

«Γαλάζια Νύχτα»  για δεύτερη χρονιά με ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα  έως  τις 23:00 στις «Ημέρες Θάλασσας 2023»

epideiksh-modasΤην καθιερωμένη πλέον επίδειξη μόδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 1η Ιουνίου,  στις 20:30, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, καθώς και τη «Γαλάζια Νύχτα», που γίνεται για δεύτερη χρονιά, την Παρασκευή 2 Ιουνίου, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά,  στο πλαίσιο του εορτασμού  των Ημερών Θάλασσας 2023.

Στόχος  των διοργανώσεων  είναι η ενίσχυση  και τόνωση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων.

Λαμπερό  fashion show στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου

Σε ένα  λαμπερό  fashion show, το οποίο θα  πραγματοποιηθεί  αύριο, Πέμπτη 1η Ιουνίου,  στις 20:30, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, τα καταστήματα   του Πειραιά θα παρουσιάσουν  τις τάσεις της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2023. Το show, θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες μοντέλα,  μουσική και χορευτικά δρώμενα.

 

galazia-nychta«Γαλάζια Νύχτα»  για δεύτερη χρονιά με ανοιχτά τα  εμπορικά καταστήματα έως τις 23:00

Η  «Γαλάζια Νύχτα», για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται την Παρασκευή  2 Ιουνίου,  με τα καταστήματα  της πόλης, να παραμένουν ανοιχτά έως τις 23:00,  αλλά και με «γαλάζιες τιμές», μοναδικές προσφορές, street events και πολλές εκπλήξεις για τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Από νωρίς το απόγευμα, οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου θα «πλημμυρίσουν» μουσική  και happenings για μικρούς και μεγάλους.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2023, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

  • «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,https://www.facebook.com/ImeresThalassasκαι https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.
  • Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση#imeresthalassas
περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button