Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

«Θαλασσοπαιχνιδίσματα» για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά

Με χαρούμενες φωνές, χαμόγελα και θαλασσινά παιχνίδια «πλημμύρισαν» σήμερα τα γηπεδάκια της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, στη ξεχωριστή εκδήλωση «Θαλασσοπαιχνιδίσματα» των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.

Η δράση που συνδυάζει  τις  αθλητικές δραστηριότητες  με  το  θεατρικό παιχνίδι, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2023».

Εκατοντάδες μικροί Πειραιώτες υπό την καθοδήγηση  έμπειρων  γυμναστών του Ο.Π.Α.Ν. και  θεατρολόγων έπαιξαν, χάρηκαν, ψυχαγωγήθηκαν και αθλήθηκαν.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

thalassopaichnidiasmata-vref-1«Ήταν μια  πολύ όμορφη γιορτή στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων με πρωταγωνιστές τα παιδιά  των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας και τους γονείς τους. Έχω ξαναπεί πως όταν χαμογελούν τα παιδιά, χαμογελάμε κι εμείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων για την παραχώρηση των γηπέδων, την αρμόδια Αντιδήμαρχο Χάρις  Ζηλάκου, το προσωπικό των Βρεφονηπιακών μας Σταθμών και όλους όσοι συνέβαλαν στην εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στις «Ημέρες Θάλασσας 2023», τη μεγάλη αυτή γιορτή-θεσμό για την πόλη μας,  που συνεχίζεται με επιτυχία και  με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου».

 

 

 

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία  Ζηλάκου, σε δήλωσή της, σημείωσε:

zilakou-thalassopaichnidismata«Πρόκειται για μια πολύ όμορφη δραστηριότητα για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών μας Σταθμών, η οποία θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι η συμμετοχή των παιδιών είναι πολύ  μεγάλη και οι γονείς είναι ευχαριστημένοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων για την παραχώρηση των γηπέδων, τον Δήμαρχο μας Γιάννη Μώραλη, το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών και  όλους όσοι  συμμετείχαν ενεργά σε αυτή την  όμορφη εκδήλωση».

 

 

 

chatzikostas-zarakeli-zilakouΣτην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας  Εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, ο Σύμβουλος του Δημάρχου Παναγιώτης Κυρίμης κ.α.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2023, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

  • «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,https://www.facebook.com/ImeresThalassasκαι https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.
  • Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση#imeresthalassas
περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button