Δελτία τύπου

Επιχείρηση καθαριότητας στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά  

moralis-repasΣυνεχίστηκαν και αυτήν την Κυριακή, οι δράσεις καθαριότητας από τον Δήμο Πειραιά σε  γειτονιές της πόλης.

Η σημερινή επιχείρηση της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, άρχισε νωρίς το πρωί στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Ρέππα.

Επιχείρηση καθαριότητας στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά   

Η δράση καθαριότητας πραγματοποιήθηκε στις παράλληλες οδούς Ευεργετών, Αφεντούλη, Κανθάρου και στις κάθετες οδούς, από την Ηρώων Πολυτεχνείου έως την Ακτή Μουτσοπούλου, όπου επιχείρησαν οκτώ πλυστικά μηχανήματα, δύο σάρωθρα, καθώς και είκοσι εργάτες καθαριότητας, οι οποίοι καθάρισαν και έπλυναν πεζοδρόμια και δρόμους, τα οποία και παραδόθηκαν καθαρά στους κατοίκους της περιοχής.

Παράλληλα, απομακρύνθηκαν εγκαταλελειμμένα δίκυκλα που καταλάμβαναν δημόσιο χώρο και τα  οποία συχνά αποτελούν εστία μόλυνσης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Επιχείρηση καθαριότητας στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά   

«Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ακόμη μια δράση Καθαριότητας, αυτή τη φορά στην Α’ Δημοτική Κοινότητα. Απομακρύνθηκαν εγκαταλελειμμένα δίκυκλα που καταλάμβαναν δημόσιο χώρο, πλύθηκαν δρόμοι και πεζοδρόμια. Συνεχίζουμε το απαιτητικό έργο της καθαριότητας στις γειτονιές της πόλης μας, εντατικά, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Μιλάμε με τους δημότες, διαπιστώνουμε προβλήματα και προσπαθούμε, στο μέτρο του εφικτού, να βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους. Ο Πειραιάς δεν είναι μόνο το κέντρο, είναι και οι γειτονιές του και καλύπτουμε ισάξια όλο το φάσμα του δήμου μας. Ο Πειραιάς δεν είναι τυχαία μια καθαρή πόλη και χαίρομαι που τα σχόλια που ακούμε από τους δημότες μας είναι θετικά.  Η καθαρή πόλη είναι ένα τρίπτυχο: εργαζόμενοι, εξοπλισμός και διοίκηση της Διεύθυνσης Καθαριότητας και αυτά λειτουργούν όσο τον δυνατόν καλύτερα. Δεν εφησυχάζουμε, αντιθέτως, συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς για να κάνουμε πιο όμορφη και πιο καθαρή κάθε γειτονιά του Πειραιά».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Πειραιά κ. Παναγιώτης Ρέππας, δήλωσε:

Επιχείρηση καθαριότητας στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά   

«Βρεθήκαμε στην περιοχή μεταξύ των οδών Ευεργετών, Αφεντούλη, Κανθάρου και όλα τα κάθετα στενά, από την Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι και την παραλία, όπου πραγματοποιήθηκε άλλη μία καθιερωμένη πλέον Κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας, στην οποία συνέβαλαν οκτώ πλυστικά μηχανήματα, δύο σάρωθρα και είκοσι εργάτες καθαριότητας. Κάθε Κυριακή επισκεπτόμαστε και μία διαφορετική γειτονιά της πόλης, ώστε να πλύνουμε και να καθαρίσουμε επιμελώς όλους τους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Η Κυριακή είναι ιδανική ημέρα για τέτοιου είδους δράσεις, διότι νωρίς το πρωί  ο κόσμος είναι ακόμη στα σπίτια του, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να κλείνουμε τους δρόμους και να κάνουμε καλύτερα την επιχείρηση  καθαρισμού».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button